Millal viimati oli niivõrd vähe rahvast karikafinaalis? Ainult 956.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti karikas
Collapse
X
-
Päris mitmel tuttaval oli 80+ minutitel sama probleem pikalt. Kiiruseks 100mbps kandis. Ju saavutati sel ajal edastamise piir või esines mõni tõrge. Ka portaali laivis oli selle üle kurtmist. Hiljem tuli meelde fbs avada ja seal oli väga ok.Algselt postitas urmar Vaata postitustÜtle siis ka mis netipaketti kasutad? Teliaga näiteks pole sellel aastal probleeme olnud, ükskõik kui palju aparaate taga on.
Siiski aus küsimus jääb, et miks nii tähtsat mängu teles ei näidata?
Kommentaar
-
Miks oli Kalju fänne nii vähe?Algselt postitas Kribenski Vaata postitustMillal viimati oli niivõrd vähe rahvast karikafinaalis? Ainult 956.
Kommentaar
-
Ainuke kellele võib antud olukorras tuhka pähe raputada on kogukonnajuht.Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustMiks oli Kalju fänne nii vähe?
Kommentaar
-
Kas Te siis ilma käsuta ei liigutagi?Algselt postitas Kribenski Vaata postitustAinuke kellele võib antud olukorras tuhka pähe raputada on kogukonnajuht.
Kommentaar
-
Käsku pole vaja meile fännidele, asi on lihtsalt selles, et saada kohale klubi noored, lapsevanemad jms. Neid oli tõesti täna vähe.Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustKas Te siis ilma käsuta ei liigutagi?
Kommentaar
-
Mul on jälle tunne, et trügin oma jalgpallijuttudega põhiteemale (publikunumber) vahele, aga kuna tõesti oli väga hea karikafinaal, siis võtan selle julguse ja postitan siia rodu artikleid, millest mitte üheski pole juttu publikunumbrist, küll aga jalgpallist. Eesti klubijalgpallist, mis näitas end täna taas haarava ja vingena.
Luup peale | Kirglik ja kütkestav Trans põrmustas Kalju unistuse Eesti jalgpalli totaalsest valitsemisest
Bondarenko: see on meile ideaalne juubelikingitus!
Võiduvärava autor Plotnikov: karikavõidu tunne tuleb eurosarja kaasa võtta!
Eric McWoods: mu tähtsaim mäng, tähtsaim võit ja parim päev jalgpallurina!
Kožuhhovski: kohtunikul polnud vaja Ugget eemaldada
Ugge: Trans vääris võitu, aga punase kaardiga ma nõus ei ole
Raudmees Irie: mitte keegi poleks täna suutnud meid alistada!
VAATA JÄRELE: Narva Trans viis karika 18-aastase pausi järel pealinnast välja
Kommentaar
-
Kõik võib olla haarav ja vinge, kuid rahvast miskipärast kaasa ei tõmba.Algselt postitas Ott Järvela Vaata postitustMul on jälle tunne, et trügin oma jalgpallijuttudega põhiteemale (publikunumber) vahele, aga kuna tõesti oli väga hea karikafinaal, siis võtan selle julguse ja postitan siia rodu artikleid, millest mitte üheski pole juttu publikunumbrist, küll aga jalgpallist. Eesti klubijalgpallist, mis näitas end täna taas haarava ja vingena.
Luup peale | Kirglik ja kütkestav Trans põrmustas Kalju unistuse Eesti jalgpalli totaalsest valitsemisest
Bondarenko: see on meile ideaalne juubelikingitus!
Võiduvärava autor Plotnikov: karikavõidu tunne tuleb eurosarja kaasa võtta!
Eric McWoods: mu tähtsaim mäng, tähtsaim võit ja parim päev jalgpallurina!
Kožuhhovski: kohtunikul polnud vaja Ugget eemaldada
Ugge: Trans vääris võitu, aga punase kaardiga ma nõus ei ole
Raudmees Irie: mitte keegi poleks täna suutnud meid alistada!
VAATA JÄRELE: Narva Trans viis karika 18-aastase pausi järel pealinnast välja
https://soccernet.ee/artikkel/vaata-...alinnast-valja
Kommentaar
-
Ma jälle väidan, et tegelik võiduarhitekt (veidi teenimatult varju jäänud) on just Joseph Saliste täna. Isegi nii hingestatud tiimis, paistis ta moraalse tugevusega täna. Võitles raudselt kolme mehe eest. Eksis ka vahel, aga minu meelest 100% lappis enda eksimused + meeskonnakaaslaste. Kõnekas moment oli kusagil lisaaja teise poolaja keskpaigas, kus Kalju jooksis kontrasse ja ta spurdiga mängis tagasi Kleinilt 15 meetrit ja võttis palli puhtalt ära.Algselt postitas Ott Järvela Vaata postitustMul on jälle tunne, et trügin oma jalgpallijuttudega põhiteemale (publikunumber) vahele, aga kuna tõesti oli väga hea karikafinaal, siis võtan selle julguse ja postitan siia rodu artikleid, millest mitte üheski pole juttu publikunumbrist, küll aga jalgpallist. Eesti klubijalgpallist, mis näitas end täna taas haarava ja vingena.
PS! Poljakov oli ka hea muidugi.
Kommentaar
-
Mängu parima valimine on reeglina maitse küsimus. See valik on harva ilmne. Mulle jäi Poljakov muidu ka silma ning kuna tema teenis Uggele punase ja andis Plotnikovile söödu ehk oli kahes võtmeepisoodis osaline, tundus loogiline valik. Aga samasuguse loogika leiaks ka Saliste valimiseks. Ja ilmselt veel mõne Transi mehe jaoks kah.
Kommentaar
-
Seda kindlasti. Üldiselt jäi silma Transi võistkonna üleüldine hea häälestatus. Ja see oli täpselt piisavalt kõrge, et olla mängus sees, ja piisavalg mõistlik, et polnud paista ülehäälestatust.Algselt postitas Ott Järvela Vaata postitustMängu parima valimine on reeglina maitse küsimus. See valik on harva ilmne. Mulle jäi Poljakov muidu ka silma ning kuna tema teenis Uggele punase ja andis Plotnikovile söödu ehk oli kahes võtmeepisoodis osaline, tundus loogiline valik. Aga samasuguse loogika leiaks ka Saliste valimiseks. Ja ilmselt veel mõne Transi mehe jaoks kah.
Kommentaar
-
Paide Linnameeskond III FB lehelt:
"Eduseis aga kaua ei kestnud - 21. minutil kingiti tartlastele lihtsa pallikaotusega võimalus seis viigistada ja see kasutati ka oskuslikult ära - seisuks 1:1. Märkimisväärne oli ka külaliste väravatähistus - nimelt oli kokku lepitud, et kui õnnestub teha skoori, tähistatakse seda kollektiivselt särkide eemaldamisega. See aktsioon pakkus küll nalja kohaletulnud publikule, kuid kahjuks tähendas see tartlastele 9 (!) kollast kaarti korraga. Vaid kaks mängijat jätsid särgid selga ja pääsesid hoiatuskaardist."
Kommentaar
-
Kummaline, et kohtunik erinevatele minutitele kaardid on märkinud.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar