Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Rahvustundele pole sul siin küll mõtet rõhuda. Kuigi erandeid võib ju olla, ei saa ju olla normaalne, et Levadiat fännaksid näiteks Flora või Transi, Tammekat Maagi või Tuleviku fännid jne. Klubi mida ma eestis fännan ei jõua ehk kunagi eurosarjadesse, ometi on ta minu jaoks see ainus ja õige
Nikita kaotus oleks korvamatu, aga usun et levadia jõuab sellisele kokkuleppele, et enne eurohooaja lõppu teda ei müüda
Newcastle on aga täitsa võidetav, nad pole viimastel hooaegadel üldse säranud, pigem on neil vedanud, et nad üldse eurosarjadesse on pääsenud
SL Õhtuleht: \"Võimalik, et Levadia läheb Newcastle’ile vastu 17aastase ründeliidri Nikita Andrejevita. Noormees sõitis eile testimisele Ramenskoje Saturni, kes hoiab Venemaa meistriliigas 11. kohta.
«Huvilisi on veel, aga Saturn tegutses kõige kiiremini. Vaatas Nikitat Hollandis ja nüüd Tallinnas ning saatis kutse. Aga lepingut veel ei ole, see on ainult testimine,» selgitas Levadia direktor Juri Tšurilkin. Selgus peab saabuma kiiresti, sest uue kuu algusest lähevad Venemaal üleminekud kinni.\"
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Nüüd ootaks NUFC eesti fännide vastukaja. Ehk siis teemal, et keda nad siis pooldavad staadionil? Nufci või Levadiat?
Rahvustundele pole sul siin küll mõtet rõhuda. Kuigi erandeid võib ju olla, ei saa ju olla normaalne, et Levadiat fännaksid näiteks Flora või Transi, Tammekat Maagi või Tuleviku fännid jne. Klubi mida ma eestis fännan ei jõua ehk kunagi eurosarjadesse, ometi on ta minu jaoks see ainus ja õige
Kui eesti koondis kohtuks NUFC-iga, oleks asi konkreetne. Olen eesti poolt ja mott.
Ka mina arvan ntks. Eestis on ikkagi seotud klubide heitlused eurosarjades ka rahvustundena. Kui sa oled tõesti Eesti koondise fänn, siis sa peaksid olema Eesti jalgpalli tuleviku poolt, sest Levadia edukusest eurosarjas sõltub ka üsnagi paljul määral Eesti koondise esitus.
See ei kehti näiteks Inglismaal või Hispaanias, see kehtib jalgpallis väikeriikide kohta.
Kommentaar