Algselt postitas ALECOQQ
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust.. jah sa olid ainuke ja pealekauba oled oled sa pime või siis ei jaga jalgpallist midagi...
Kommentaar
-
Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitustEem, Levadia on ju Eesti klubi, mis lolli juttu te ajate?
Igatahes, mis see 1-0 ikka.
Nüüd Ajax, Maag ja Pärnu ja kes seal vastu tulevad.
Flora ka vahepeal ja lõpuks Trans ja TVMK.
Potensiaalselt on aint EEsti klubi,kuid tegelikkuse Tiblade meeskondOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustPotensiaalselt on aint EEsti klubi,kuid tegelikkuse Tiblade meeskondAlgselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustPotensiaalselt on aint EEsti klubi,kuid tegelikkuse Tiblade meeskond
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustLemsalu, Zelinski, Purje, Puri, Kotenko, Kink, Voskoboinikov, Leitan, Nahk, Teniste, Marmor ja treener Rüütli. Kõik nad on tiblad või?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustjA veel Voskoboinikov,Leitan Nahk kas sinu arvates on nad EESTLASED kes ei oskagi EESTI keelt
Kurat saa(ge) oma kompleksidest juba üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustjA veel Voskoboinikov,Leitan Nahk kas sinu arvates on nad EESTLASED kes ei oskagi EESTI keeltAlgselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustRASSIST !!!½121½
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar