Kuidas seal Kadriorus piletihinnad on? 25 laps ja 50 täiskasvanu???
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustJa selle paari võitja saab vastaseks teises eelringi Crvena Zvezda Belgradist. Lootusetu üritus.
Kommentaar
-
Algselt postitas masturr Vaata postitustmis te ulute eelmine aasta sai inglastega mängitud mix siis nyyd ei peax moldova pundiga hakkama saamaWij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustKui Belgrad asub Moldovas, siis mina olen Rooma paavst.
Kommentaar
-
Algselt postitas lullu9 Vaata postitustsa oled ikka täitsa kloun et belgradini jõuda tuleks ennem moldova punti võita nii et ma soovitan sul poodi minna ja osta sealt suur punane nina ja parukasWij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustMis Moldova me punti võtame? Prilepi Pobeda on Makedoonia klubi. Sul soovitaks ma 29/30. juuni ajalehti lugeda või hankida endale euroopa kaart, siis ei peaks geograafia alaste teadmiste puudumiste pärast silmi maha lööma.
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustKas Dmitrijevist ka Ukraina kohta uudist on?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustDmitrijevis ei vasta keegi,muidu küsiks uudist Ukraina kohtaAlgselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
FC Levadia esindusmeeskond sõitis klubi kodulehe teatel täna teist korda Meistrite Liigaks ettevalmistavasse Pärnu treeninglaagrisse.
Levadia viibib Pärnus kuni 14. juulini, mil neil ootab seal ees Meistriliiga mäng kohaliku Pärnu Vaprusega. Treeningkogunemisest jääb taaskord eemale ründaja Nikita Andrejev, kes on erinevatel põhjustel sel hooajal vaid viies kohtumises episoodiliselt kaasa teha saanud.
Treeningkogunemise nimekiri:
Väravavahid
Martin Kaalma
Artur Kotenko
Sergei Lepmets
Kaitsjad
Vitoldas Cepauskas
Andrei Kalimullin
Marek Lemsalu
Deniss Malov
Aleksei Panin
Taijo Teniste