No ega see probleem siis nüüd järsku ka üles ei kerkinud. Pigem oodatigi seda, et üleminekuaken kinni oleks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Tuletaks veel meelde Vosko saaga Belgias. Kui oleksin "noor lootustandev jalgpallur Levadia ridades" siis ma küll ei tahaks, et Levada mingile lepingule alla kirjutab, millega mu mängijaõigused kusagile piiri taha maha müüakse...
Nii et Vassiljev mu meelest õige tee valinud...
Kommentaar
-
paar küsimust-vastust. Jutt Flora huvist oli näiteks mulle uus info. Intervjuu üldiselt suhteliselt läbikäinud info korrutamine.
Arvestades sinu otsust (lepingut mitte pikendada) on sul juba mingid variandid uue meeskonna leidmiseks?
Garanteeritud variante pole, aga võin öelda, et huvi minu vastu on olemas ja need ei ole Vene klubid. Rohkem sellel teemal ei peatuks.
Omal ajal valisid sa ise Levadia, eelistades seda Florale. Ega sa seda ei kahetse?
Jah, nii see oli. Kui me Dima Krugloviga lahkusime TJK-st, siis tehti meile pakkumised nii Levadiast kui Florast ja me ise tegime valiku Levadia kasuks.
Mingit kahetsust ei tunne, selle meeskonnaga saavutasime kõik mis võimalik ja andsime klubi jaoks samuti kõik mis võimalik.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Postimehes pajatab Taki ,et kahe hooaja vahel tahaks Levadia tolmu putsadelt ära pühkida ja parimatele jahimaadele siirduda. Kui muidugi batjushka sellega nõustub ,sest teda seob leping Levadiaga järgmise hooaja lõpuni.
Eestis läheb liigajalgpallis olukord aina sitemaks ,sest ükski noor ja perspektiiviga mängija ei soovi varsti enam kodumaal veeretada. Pole ka midagi imestada ,kui olukord koduses liigas ei parane kusagilt otsast.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustPostimehes pajatab Taki ,et kahe hooaja vahel tahaks Levadia tolmu putsadelt ära pühkida ja parimatele jahimaadele siirduda. Kui muidugi batjushka sellega nõustub ,sest teda seob leping Levadiaga järgmise hooaja lõpuni.
Eestis läheb liigajalgpallis olukord aina sitemaks ,sest ükski noor ja perspektiiviga mängija ei soovi varsti enam kodumaal veeretada. Pole ka midagi imestada ,kui olukord koduses liigas ei parane kusagilt otsast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitustJutt Flora huvist oli näiteks mulle uus info.
ekspress 2003:
Eesti ühe andekama noore jalgpalluri Tarmo Kinki juhendaja loobus FC Flora nelja-aastasest lepingustGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
ekspress 2003:
Eesti ühe andekama noore jalgpalluri Tarmo Kinki juhendaja loobus FC Flora nelja-aastasest lepingustRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmida rutem välismaale seda parem ju, näita lolli kes tahaks eestis mängida? vä need kelle tase pole piisav välismaale siirdumiseks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar