Takiga sl õhtulehes täna päris pikk intervjuu. väga sümpaatne jutt ja hea, et viitsisid ka sinu kohta lendu lastud nõmedusi klaarida. hoian sulle igatahes pöialt, et saaksid lähiajal suuremaid väljakutseid, samas "väikese inimesena" oleks mul muidugi natuke kahju ka - levadia poleks sinuta enam päris see
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustTakiga sl õhtulehes täna päris pikk intervjuu. väga sümpaatne jutt ja hea, et viitsisid ka sinu kohta lendu lastud nõmedusi klaarida. hoian sulle igatahes pöialt, et saaksid lähiajal suuremaid väljakutseid, samas "väikese inimesena" oleks mul muidugi natuke kahju ka - levadia poleks sinuta enam päris see
normaalne jutt normaalne inimene, EDU!!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmind huvitab see kes Arnole pada ajas Kingi kohta! urmar sina vä?kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmind huvitab see kes Arnole pada ajas Kingi kohta! urmar sina vä?
normaalne jutt normaalne inimene, EDU!!!!!
Kommentaar
-
Levadia II jättis küll eile endast väga kahvatu mulje. Suudeti palli hoida, lükati söötu, aga ei tahtmine väravat lüüa oli väga väike. Muidugi eks Tuleviku duubel seisis ka hästi kaitses. Siiski peab ütlema, et lisaks sellele on paljudel just vene rahvusest mängijatel probleeme närvide ja fair playga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Art1 Vaata postitustOlgu lisatud,et viieteistkümnest mängijast oli eestlasi ainult üks.Koondislane Kaimar Saag.Kindel põhikoosseisu mees ja seda nii Inglismaa kui ka Tulevik2 vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitusteks tuleb siis Zelinskile 1 koll juurde panna ja Andrejevilt ära võtta, kui faktid seda näitavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustja taaskord on minu kommentaari peale ära muudetud ja nikitale ikkagi kolm pandud. ime siis et ma enda statistikat rohkem usaldan kui teie oma...
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSa võid küll usaldada, aga kontrollima pead ikkagi, muid võid eksida. Kusjuures sinu kommentaari peale ei muudetud midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSa võid küll usaldada, aga kontrollima pead ikkagi, muid võid eksida. Kusjuures sinu kommentaari peale ei muudetud midagi.
Ja kui minu kommentaari peale midagi muutu , siis kuidas seletada et mõni viga on olnud seal pea nädal aega ja siis peale minu kommentaari veel samal päeval ära muudetud...
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustMis siin usaldada järjekordselt on seal näiteks pandud Kure vastu väravalööjaks Rand kui pealtnägijad ja ka esialgne protokoll ütlevad et värava lõi Galkin.
Ja kui minu kommentaari peale midagi muutu , siis kuidas seletada et mõni viga on olnud seal pea nädal aega ja siis peale minu kommentaari veel samal päeval ära muudetud...
Täpsustan, need on minu tehtud: http://jalgpall.struktuur.ee/2485
ja need ei ole: http://www.jalgpall.ee/tulemused/ml.html
Kusjuures pärnakad ütlevad, et õige on Rand. Ka Vapruse kodukas annab valesti Galkini.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar