Algselt postitas Olympi
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitustei tea muidugi mida Ats ise oma tulevikust mõtleb, aga minu panus on see,et järgmisel aastal mängib ta Nõmme Kaljus
aga tegelikult on praegu hoopis huvitavam küsimus, kes on see Eesti passi omanik, kes Krakowi Wislasse testima läheb ... Kotenko? Vassiljev? Kink?kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitustKreeka liigas mängib meeskond nimega Levadiakos,
kes asub linnas nimega Levadia,
ja kelle logo on selline:
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustmul tuli Atsi suhtes sama mõte. noh, peaasi, et poiss mängida saaks.
aga tegelikult on praegu hoopis huvitavam küsimus, kes on see Eesti passi omanik, kes Krakowi Wislasse testima läheb ... Kotenko? Vassiljev? Kink?
Kommentaar
-
olgu siis nii, et seekord florakas bärengrub. ega ma kade ei ole, edu talle! aga loodetavasti saavad minu poolt mainitud poisid ka ikka kusagile hea otsa peale, mitte ei hakka Nõmme Kalju ridu täiendama - nii võiks Levadiale veel võrdne vastane ML-sse tekkidakaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustLevadia poistel vähemalt parem agent kui LehisteFCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKui ma nüüd väga puusse ei pane, siis ka Kotenko mängis eile futsalit. Kas mees nii kindel et saab välismaale?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustMis meeskonnaks?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar