Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Voskoboinikovil on Eesti kodakondsus, ehk siis ta on eestlane. Mul tekib selline mulje, et ükskõik mida ma postitan isegi kui ma ajan normaalset juttu siis on ikka martini või SW-l midagi öelda.
Kodakondsus teeb temast eestlase? Kui punnnis kõhuga must zimbabwelane otsustab peale konteineris saabumist siia pidama jääda ja kunagi kodakondseks saab - see teeb siis temast ka eestlase?
Kle poiss, Martin tegi spetsiaalselt laste kooivaheaja teema, kas sa ei arva, et sel on sinuga midagi pistmist?
No jälle hakkad mölisema tra ega mina talle seda kodakondsust ei võtnud.
Järgmisel aastal on oodata Levadia koosseisu noorenemist. Arbeiter ja Pari mõtlevad putsad varna riputada. Iseenesest pole see sellises vanuses meeste kohta üllatav, kahju ainult, et viimasel ajal suurenenud eestlaste protsent Levadias sellega väheneda võib. Eksviljandlased võitsid oma sünnilinnas meistritiitli
Järgmisel aastal on oodata Levadia koosseisu noorenemist. Arbeiter ja Pari mõtlevad putsad varna riputada. Iseenesest pole see sellises vanuses meeste kohta üllatav, kahju ainult, et viimasel ajal suurenenud eestlaste protsent Levadias sellega väheneda võib. Eksviljandlased võitsid oma sünnilinnas meistritiitli
Mõlemad on endale ka töökoha leidnud. Nimelt töötavad mõlemad Tallinna Arte Gümnaasiumis jalgpalliklassis õpetajatena.
Kommentaar