Algselt postitas svennus
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Mr.Maximus Vaata postitustOled mingi uus foorumi voorus väe
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustnaljakad on need marurahvuslastest nahkpead
ma vist ei julgegi enam pimedas välja minna - eluks ajaks ballocksi poolt sihikule võetud.
aga üldiselt eelkõnelejatest russofoobidele, aitab siin teemas läbustamisest. jalgpalliklubil Levadia ei ole selle kõigega mingit pistmist. minge ja patsutage üksteist õlale ja hauduge oma kurja kättemaksu flora fännide teemas.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustOled ise venelane?
või on su küsimusel mingi sügavam mõte?kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustKaitsed hirmsalt russe. Kus sa elad?kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustma vist ei julgegi enam pimedas välja minna - eluks ajaks ballocksi poolt sihikule võetud.
...sest löppuselöpuks tegi Šmutov ballackist meediastaari.
Kommentaar
-
Üldiselt ma ei usu seda pläma, et pahad Levadia poolehoidjad tulid norima ja algatasid kakluse. Konfliktil on alati kaks poolt ja üks pool pole kunagi 100% süüdi. Süü on alati mõlemapoolne. Ühel on seda ainult natuke rohkem kui teisel.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas gianluca Vaata postitustKõik olid ilmselt joobes - ääretult konkreetne jutt.
Kas keegi natuke rase näiteks ei olnud?
aga minu pärast peksku joodikud üksteist, peaasi, et ei tule pärast siia nutma ja ausaid inimesi sõimamakaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar