nuud levadial on oma fannid umbes 20-25 inimesed nende nimi on Fc Levadia Tallinn Crew
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas BiGFaN Vaata postitustnuud levadial on oma fannid umbes 20-25 inimesed nende nimi on Fc Levadia Tallinn Crew
Kommentaar
-
Algselt postitas BiGFaN Vaata postitustkes teab flora fannide interneti lehekulg??andke palunFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas BiGFaN Vaata postitustnuud levadial on oma fannid umbes 20-25 inimesed nende nimi on Fc Levadia Tallinn Crew
rassiija rassiijaFlora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar
-
Algselt postitas BiGFaN Vaata postitust818, ja mis siis? kas sa oled matsil? teie fannid olid n44bid!16 aastaset poisid ja glamuuri tudrukud! Vthuhni flora vtuhni! Fc Flora wants to be fucked...
Tõesti vaimukad sellid need levadia fännid.
Aga levadias ongi ainult glamuuri poisid ju
ja kurat see teie värav oli ikkagi paras sohk :@ ma jälgisin levada poiss- nad nägid kõik, et Post on maas, aga pidid ikka edasi mängima. türa! ma ütlen. nii ei saa.
aga lõpp hea, kõik hea.
ja siiski tore, et nüüd ka levadia tiimil rohkem glamuuri on.
aga, bigfan, mind huvitab, mis on teie enda kodukas ja kuidas te nii järsku kuskilt välja ilmusite? või pole ma teid lihtsalt viimased 2 hooaega tähele pannud?
Kommentaar
-
Algselt postitas pedrokle urood, teie fännid on lakku täis tiblad.
ole meheks,mine sõpradega poodi, ostke 10 pakki sifkasid ja pange rassija poole ajama.
rongipileti ostmiseks võtke kõik sms-laenu.
ja veel: Fc Flora fucked Levadia yesterday.Parem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
-
Algselt postitas BiGFaN Vaata postitustFlora fannid olid n44bid!16 aastaset poisid ja glamuuri tudrukud!
sossi kaktus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar