Algselt postitas xlehax
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Kõige parem hetk oli ikka see, kui Kalju fännid hakkasid kisama: "raš, dva, trii - levadia šasi" ja sellele vastasid Levadia fännid hüüdega: "Nõmme Kalju, imeb palju". See, kuidas nad seda karjusid seda sellise vene aktsendiga oli nagu meeletult hea ja võttis muigele . Keep up the good work
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustSee on väga gei.
Kommentaar
-
There are few things I'd like to mention First of all,there were some noobs with us,I mean people whom we'd seen for the first time so if there were some weird things they're not really our fault.Secondly,if you consider yourself "Ultras",then you sure must be aware that ultras dont only care about support,but ultras ALWAYS stand in fight,when they're asked by their opponents.If you want to have a fight(fairplay and stuff) after a game - we are always welcome,but if you don't plan any "violent behaviour"...then perhaps you should consider yourselves scarfers or whatever and never provoke us.And finally,if we hear "tibla" shoutings next time,it will be harder for guys to stay cool,you know
P.S.Mina ei viitsi kirjutada seda eesti keeles,sest mind häirib kui mulle räägitakse minu gramaatika vigadestNo one likes us,we don't care...
Kommentaar
-
Algselt postitas xlehax Vaata postitustP.S.Mina ei viitsi kirjutada seda eesti keeles,sest mind häirib kui mulle räägitakse minu gramaatika vigadest
Normaalsed inimesed nii ei tee (Y)
Kirjuta julgesti Eesti keeles, saad harjutada!!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas xlehax Vaata postitustP.S.Mina ei viitsi kirjutada seda eesti keeles,sest mind häirib kui mulle räägitakse minu gramaatika vigadest
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustVõib-olla on tegu transseksuaaliga? (SEDA ÜTLEKS rein.)kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar