mazzile - äkki võiksid sa isegi vene keelse foorumi teha? Rein saaks hiilata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMa armastan sind ka
Palun abiellu minuga, billy_tkaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustok, tühja sest Takist, abiellume
Lepime täpsemalt kokkuInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustmazzile - äkki võiksid sa isegi vene keelse foorumi teha? Rein saaks hiilata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKirjuta siis mulle PM.
Lepime täpsemalt kokku
aga et kõik oleks algusest peale aus, siis kui mul peaks tekkima võimalus Takiga, siis ma seda ka kasutan:Pkaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMa võin sulle öelda, kus ta elab. Mul sõber elab taga samas paraadnas.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustmeist tuleb ilus paar
aga et kõik oleks algusest peale aus, siis kui mul peaks tekkima võimalus Takiga, siis ma seda ka kasutan:P
Okei. Kasuta siis teda kui võimalus tekib.
Seni aga ootan su PM iInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Mul selline küsimus...kas levadia nn. fännid on ka klubiga kuidagi tihedamalt seotud (organisetoorse poole pealt)? Selline mulje jäi igatahes peale Kalju mängu, kui keegi levadia struktuurist aitas nende trummi oma autosse tassida.
Igal oinal on oma mihklipäev..."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
„Kink, kes napilt kaks nädalat tagasi ka koondises jala valgeks sai, sõnas, et eri kohtadel mängimine teda ei sega – koondises mängib ta KESKTORMAJA (!), klubis ääreründaja positsiooni“ (c). ajaleht "Postimees", 09.06.2008
Tarmo Kink tõusis Tallinna Levadia kangelaseks, kui valitsev Eesti meister purustas 13. voorus liiga uustulnuka Nõmme Kalju 4:0.
Huvitav teada, kas artikli autorile pole teada mis tähendab „kesktormaja“ või ta ei näinud koondise mänge…
Kommentaar
-
Vältimaks probleeme Levadia kodumängul, siinkohal väike meelespea käitumisreeglitest:
Kindlasti ärge üritage mängule minna lippudega, sest suure tõenäosusega pole teil need plastikust teleskoopvartega ja sisse te nendega ei saa. Samuti unustage mõte, et hakkate mängul trummi lööma, sest üliohtlike trummipulkadega teid turvakontrollist läbi ei lasta.
Kui olete õnnelikult väravatest läbi ja otsustate omale keelekastet osta, siis palun see tungivalt juua selleks ettenähtud alal, mitte sellega koos mängu jälgima minna. Kindlasti olge ka valmis turvatöötajale selgitama, et te oma plasttopsis joogi ikka staadionilt ostsite ja vajadusel peate suutma selgitada (vene keeles), et staadionil tõepoolest juua müüakse.
Kui tribüünidele jõuate, siis kindlasti istuge oma kohapeal, mitte ärge seiske, sest see võib muukeelsete turvatöötajate pahameele põhjustada. Kindlasti hoiduge oma lemmikmeeskonna häälekast toetamisest, sest see on samuti staadionil keelatud ja teile antakse kindlasti vene keelsed korraldused vaikimiseks.
Muidugi juhul, kui teie keelekasutus on laiem ja suurrahva keeles ropendamine selge ning sihvkade mugimine samuti probleeme ei valmista, siis võite julgelt kodust kaasa võetud kuke viina tribüünil libistada ja isegi sigareti süüdata, ilma et saaksite pahameele osaliseks.
Jälgige täpselt juhiseid ja saate kindlasti suurepärase mänguelamuse."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar