Algselt postitas PETSINHO
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas billy t Vaata postitust4) mesti löönud floora ja vapruse kloune, kes esimese poolaja lõpus saabusid narvat ergutama ja kellepoolsed Tarmo Kingi mõnitamised uroodiks ja pedeks kõnealusele mängijale (aga ka Levadia Crew-le) eriti sütitavalt mõjusid, aga kes kahjuks üpris ruttu ära vajusid. heh, prostituudid!
Kas vastab tõele, et üls flora fänn politsei poolt minema viidi?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas vastab tõele, et üls flora fänn politsei poolt minema viidi?
eks pead oma sõbralt, Senilt, täpsemalt uurima.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas ballacklevadia = prügi, jäätmed.
Prügi koht on prügikastis.
Miks peaks vaatama prügikastis olevat prügi 90min (nii, et selleks peab veel liikuma kilomeetreid ja kulutama aega)?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas vastab tõele, et üls flora fänn politsei poolt minema viidi?
Kommentaar
-
Teate, ma töesti ei tea kes kellele peksa andis ja kes tüli kunagi norinud on, aga laupäeval olid küll Levadia fännid muhedad Ei tea kas nad mötlevad neid lennult välja vöi neil ongi nii laiahaardeline repertuaar. Osad laulud tundusid küll olevat sellised kohapeal väljamöeldud. Pisike vene aktsent oli lihtsalt boonuseks.
Et siis, ma ei tea mis te peale mängu teete ja kelle kallal tüli norite, aga lauluviisid on teil ägedad ja palun jätkake
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustTeate, ma töesti ei tea kes kellele peksa andis ja kes tüli kunagi norinud on, aga laupäeval olid küll Levadia fännid muhedad Ei tea kas nad mötlevad neid lennult välja vöi neil ongi nii laiahaardeline repertuaar. Osad laulud tundusid küll olevat sellised kohapeal väljamöeldud. Pisike vene aktsent oli lihtsalt boonuseks.
Et siis, ma ei tea mis te peale mängu teete ja kelle kallal tüli norite, aga lauluviisid on teil ägedad ja palun jätkakekaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas v-fänn Vaata postitustMis te arvate suure tõenäosusega Kink Rumeenia klubiga lepingu sõlmib?kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas v-fänn Vaata postitustMis te arvate suure tõenäosusega Kink Rumeenia klubiga lepingu sõlmib?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar