Viimasel minutil sai Teleš peaga löögile. Kaalma natu puterdas, aga sai hakkama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustViimasel minutil sai Tele peaga löögile. Kaalma natu puterdas, aga sai hakkama.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustAmmu pole väravavaht ML-is skoorinud.
video ka siis: http://www.youtube.com/watch?v=FP5GI...eature=relatedFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustViimasel minutil sai Tele peaga löögile. Kaalma natu puterdas, aga sai hakkama.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustMängu kohta, Kalju pallurid olid tublid, fännide kohta aga... kunagi te vaid toetasite omasid, ja hästi ka. Nüüd esimene asi mis ma kuulsin kui oli staadioni lähedal oli see "ras dva tri... jne". Ise provotseerite ju algusest peale. Kuhu vaatavad teie emad ja isad?
Seega, palun ärme tee sellest nüüd numbrit! eksju"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
hüüdlausetest veel - "russia - peacemaker" ja "zobakašvili"
seda plagu ma ei näinud kusjuures, kus see oli? samas mängule minnes nägin kuidas levadia fännid aia taga ühte plagu sirgeldas - selline valge ja musta värviga tekst, paraku ei ninud mis seal kirjas ning ka seda ei näinud ma hiljem staadionil, võibolla siis see sama?
samas rääkides mängust, siis ma ütleks pigem, et levadia domineeris, kuid ei suutnud teravusi luua ja kui oma juhtvärav saadi, siis langeti sügavalt kaitsesse ning loodeti vasturünnakutele.
siin räägiti ka teleši võimalusest, samas oleks tibu täpsema löögiga, poleks temagi värav üllatus olnud, kuid oleksid ei loeBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustTänasel mängul siis levadia toetajatelt hüüdlaused: "ras, dva, tri.. fanera sossi" ja "fanera paraša, bobeda budet naša"
Seega, palun ärme tee sellest nüüd numbrit! eksjuNo one likes us,we don't care...
Kommentaar
-
Algselt postitas xlehax Vaata postitustwe were simply making fun of the flora fans,if you would have listened more carefully you could have noticed,that we we're speaking russian with terrible estonian accent.Any self-respecting supporter,ultras or whatever will never say that childish bollocks seriously :S"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar