Algselt postitas andris123456
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Selle tegija eelmine post:
Algselt postitas andris123456 Vaata postitustterre sõprat ma sain t22na 13!!!!!!1 lahhe u
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustSellest saaks Soccerneti päris hea esilehe loo
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustSelle tegija eelmine post:
FCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
-
Algselt postitas North Vaata postitustLOL ROFL
Räägi eestikeeles palun.i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustTakile tänase mängu eest musi, teised ei ole midagi ära teeninud!
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustTakist ka järgmises Lisaaja saates lugu
ärge siis unustage küsida, et kas ta abiellub minugakaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustno lõpuks ometi!!!
ärge siis unustage küsida, et kas ta abiellub minuga
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustmiks sulle meeldib gei välimusega poisiklutt?
2. ah et poisiklutt? no ma olen juba selles eas, kus vaadatakse nooremaid. sest nagu Cosmo-Rein mulle ütles, on naine nii vana, kui vana on tema mees. teretulemast tagasi kadunud noorus!
3. üldiselt ma ei ole nii pinnapealne, et sellisest pisiasjast nagu välimus ennast meeste puhul väga segada laseks.
4. mulle meeldivad tagakiusatud tüübid. mida rohkem kedagi minu silmis õigustamatult siunatakse, seda armsamaks muutub ta mulle.
5. vaata, mida ta vasak jalg teeb ...
jne
ma võiks sulle sellest ka pikemalt rääkida kui soovid ... näiteks tassi kohvi kõrvale
aga kokkuvõtvalt: kinnisidee on kinnisidee ... eks küsi kasvõi dannarilt, mis tal nende tissidega siis ikkagi onkaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar