Algselt postitas Darren
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustKõigile mu rohkemal või vähemal määral rohelistele sõpradele kaunist aastavahetust!
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
Ja ma väga palun, inimesed, ärge hirmutage loomi oma suure paugutamisega!
I second that motion!
Head uut aastat meie ja teiste klubide toetajatele. Ja loodan et sel suvel vähemalt keegi meie omadest üritab üllatada Euroopas!
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustAga olgem ausad, ziga-zaga laul kõlas meie esituses poole veenvamalt
Kommentaar
-
Algselt postitas North Vaata postitustThank's Billy T! Sulle ka Head Uut 2009 Aastat
Turniirist võin ainult öelda, et nüüd ostis Sen endale Nõmme Fännklubi ainult ühe Šampuse eest
Kalju Florat. Flora Kalju (mis on nagu teada parem kui seks). Kaks poolt, üks suur armastus. Aaawwwwwwwwwwwwwww.....
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustUskumatu, aga seekord ei midagi erilist! Isegi nende lipp kandis mitu mängude jooksul "peace" sümboli. Kas nad leidsid jumalat või see oli Positiivne sõnum meie poole?
Aaga muidu, Levadia crew, te olite uskumatult muhedad. Alarikh, kas sina olid see pikkade juustega poiss, keda ma patsist sikutasin??
Vahvat uut aastat teile, aga meistriks tuleb siiski Flora!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Diana Vaata postitustAaga muidu, Levadia crew, te olite uskumatult muhedad. Alarikh, kas sina olid see pikkade juustega poiss, keda ma patsist sikutasin??
Vahvat uut aastat teile, aga meistriks tuleb siiski Flora!!!!FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustDiana jäta järele
KKK uue keskkonnaprogrammiga "Keep Alaska white" ei taha ühineda?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
mngie vitt u. levadia onainus eestiklubi kes jalgpallist midagi teab raisk. putsi. tegelt nõõme kalju onka normlaane, sest ma olen nõmmel eland üle poole elu ja nad jagavadka matsu. aga flora raisk.
türa. minge putsi.noh. ma loodan e,t järgmineaasta on jalkas igavja levadia võidabtäiseduga raisk.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustmngie vitt u. levadia onainus eestiklubi kes jalgpallist midagi teab raisk. putsi. tegelt nõõme kalju onka normlaane, sest ma olen nõmmel eland üle poole elu ja nad jagavadka matsu. aga flora raisk.
türa. minge putsi.noh. ma loodan e,t järgmineaasta on jalkas igavja levadia võidabtäiseduga raisk."The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustKuule, naljamees. Antud hetkel Eestis on kaks klubi kellel on kõrged ambitsioonid, ajalugu ja reaalsed tulemused Eestis ning Euroopas. Teie Kalju nende hulka ei kuulu. Viik meie vastu ongi teie unistuste piir
Kuna siin tuli jutuks Flora Parem Tiib, siis ennetades igasuguseid küsimusi, siis jah, ma olen skinhead...jah, mul on ultraparempoolne maailmavaade...kuid ei, ma ei lehvita mingeid loosungeid staadionil, ei tõsta paremat kätt avalikus kohas ning püüan jalgpalli oma maailmavaatest lahus hoida.
Hämmastav on, kuidas kohalikud venelastest jalgpallifännid püüavad aga osatada kõigile Flora Parema Tiiva tegevustele, samas kui enamasti 100%-iliselt toetati UEFA Karika finaalis Zeniiti, kelle fännid on tõenäoliselt kõige rassistlikumad terves maailmas."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Diana Vaata postitustPeace-märk oli lihtsalt kolme Flora naisfänni ülestõus meie fännisektoris üha rohkem võimust võtva hitlerjuugendi vastu.. Kahju, et sellel (ja veel ühe natsisümboolikaga kaltsu eemaldamisel) päris tõsised tagajärjed olid.
Aaga muidu, Levadia crew, te olite uskumatult muhedad. Alarikh, kas sina olid see pikkade juustega poiss, keda ma patsist sikutasin??
Vahvat uut aastat teile, aga meistriks tuleb siiski Flora!!!!
Ühesõnaga küllaltki positiivne sümbol.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustMuuseas ruunimärk lipul, mida hirmunult peitsite, tähendab vanadel germaanidel ja skandinaavia rahvastel kokkukuuluvustunnet, maavalduse pärandamist, kindlustamist, hoidmist.
Ühesõnaga küllaltki positiivne sümbol.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar