Algselt postitas yheksa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustAvatud Foorum kõigile. Sinul pole siin küll mitte mingisugust sõnaõigust kedagi ära ajada või otsustada kes kuhu kirjutab.Niiet hoia enda suu kinni ja ole vait.
1 osa: Sinul pole siin küll mitte mingisugust sõnaõigust kedagi ära ajada või otsustada kes kuhu kirjutab
2 osa: Niiet hoia enda suu kinni ja ole vait
Puhas kuld
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustAvatud Foorum kõigile. Sinul pole siin küll mitte mingisugust sõnaõigust kedagi ära ajada või otsustada kes kuhu kirjutab.Niiet hoia enda suu kinni ja ole vait.
Kommentaar
-
Sai valmis uus Levadia fännide foorum
Foorumis kasutatakse kolm keelt, põhikeelteks on ikka eesti ja vene keeled. Vajaduse korral (eurosarjad, balti liiga, midaiganes) ka inglise keelt. Need keeled saab kasutada ükskõik mis teemades. Foorumi eesmärk on luua community kus Levadia fännid ja neutraalsed jalgpallihuvilised saaksid rahulikult suhelda teemadest mis on seotud meie klubiga, selle toetusega, koondisega, meie probleemidest ja eesmärkidest jne.
Forum on alles sündinud aga loodame et postitajate ja teemade arv hakkab kasvama.
Kommentaar
-
"FC Levadia Tallinn - JK Tammeka Tartu
Tulemus on vist enam-vähem teada, purustame Tartukaid. Aga meie rühmituse jaoks see mäng on tähtsaks prooviks enne minekut Nõmmele sest emokalju lapsed on ikka häälekad ja viimaselt ajal ärplevad aina rohkem. Tammeka on siis nagu peaproov."
haha @ nõmme kaljuforever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Minu arust väga tore, et Levadia fännid või klubi sellise foorumi püsti panid, kus saadakse omakeskis asju arutada. Igati kiiduväärt ettevõtmine!
Pantritel ka loodetavasti juba õige pea oma fännilehekülg tulemas"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustPantritel ka loodetavasti juba õige pea oma fännilehekülg tulemasFCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustballack, sa ei pidanud ju enam kunagi foorumisse tagasi tulema. Miks sa oma lubadust rikud? Nii ei ole ilus. Ja ära ütle mulle nüüd, et "KUS MA SEDA ÖELNUD OLEN, PALUN TOO NÄIDE" - sest ma ei viitsi ja sest, et sa ütlesid. Mine ära, palju mönusam oli. Vöi siis palun ära inise Levadia teemas, mina hüppa seal Flora fännide teemas ja asi korras. Seal on sinusuguseid rohkem.
Ega ei küsigi, et kus ma ütlesin, sest ma ütlesin.
Peab ikka eriline loll olema kui hakkad lugema inimese postitust, kelle postitused sulle ei meeldi.
Kommentaar
-
Üritasin ka miskit rääkida, 1 postitus ja kohe sain riielda.Üritasin vaid aususest mainida, et olen levadia vastane, aga rääkisin eesti koondise teemas nata. ussiks oli radikaal ja avatariks Eesti lipp, ju siis ollakse nii vastased sellele.. kohe öeldi et "mis otsid siit ja milleks vastased levadiale sdiin foorumis" jne..panin vastuse ära sellele postitusele, selle ajaga oli aga see post juba kadunud. imelik
Kommentaar
-
Algselt postitas greystone Vaata postitustÜritasin ka miskit rääkida, 1 postitus ja kohe sain riielda.Üritasin vaid aususest mainida, et olen levadia vastane, aga rääkisin eesti koondise teemas nata. ussiks oli radikaal ja avatariks Eesti lipp, ju siis ollakse nii vastased sellele.. kohe öeldi et "mis otsid siit ja milleks vastased levadiale sdiin foorumis" jne..panin vastuse ära sellele postitusele, selle ajaga oli aga see post juba kadunud. imelik
See on ju Levadia fännide foorum, milleks meil seal levadia vastased? Ma ei keelanud sul seal kirjutada, ja ma ei vihka Eest lippu mis iganes.. kurat, te postite seal, et siin kirjutada:
Oh ma seal tegin postituse ja..... ImelikFCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
-
Algselt postitas North Vaata postitust
See on ju Levadia fännide foorum, milleks meil seal levadia vastased?Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustKüsin lihtsalt.......kas mina kui Fc Flora poolehoidja pole seal foorumis oodatud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustOodatud on need kellel on huvi Levadia vastu. Meil ei ole midagi vastaste klubide poolehoidjate vastu AGA see foorum on MEIE territoorium. Kui härra Greystone kirjutab mingit jama Eesti - Andorra teemas et oi kui Levadia-vastane ta on, kuidas me ei hakka poliitiliste asjadega hakkama ja fashistide vms kohta selle asemel et näiteks küsida PM kaugu kui tal on tõesti huvi selle vastu... ja siis KOHE kaebab peale Soccernet.ee's kui vastik on meie foorum... noh eks see on näide kuidas näeb välja inimene kes on not welcome.
--
Hea foorum, eriti tore et kakskeelne, endale Levadia meeldib aga vene keelt ei räägi, hea et seal saab ka eesti keeles rääkida, kiitus. Sai ka kasutaja tehtud, ei läinud kaua aega kuni juba hakati Eesti koondise teemas rääkima poliitikast, nagu kohe ei saa lihtsalt rahule jätta.LFC
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar