Värv on ju sama- roheline
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas MihkelHK Vaata postitustSeda meest on võimalik tulevikus ka suurema summa eest müüki panna.Erinevalt Kalju poolpidustest brassidest.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas MihkelHK Vaata postitustSeda meest on võimalik tulevikus ka suurema summa eest müüki panna.Erinevalt Kalju poolpidustest brassidest.
Kommentaar
-
Algselt postitas North Vaata postitustEi tea, mina ise olen sel ajal Ukrainas (kurat)... Tuleb umbes 30-40 fänne, ma usun...
Soovitan soojalt, ilusaid ukraina tydrukuid ja head ukraina viina ja ölu...
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustRootsi Kunn toetab jah kõiki Eesti klubisid Eurosarjas. See on tema isiklik valik.
Samas, ei saa öelda, et ma näiteks täna Kalju poolt poleks. Olen küll rõõmus kui nad edasi pääsevad. Levadiaga ei saa siin paralleeli tõmmata. Levadiaga on Floral Eesti mõistes üsna pikk ja tuline rivaliteet - 10 aastat. Väga raske on värvi isegi hetkeks muuta ja oma kauaaegse "vaenlase" leeri asuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustKus Ukrainas oled? Ma siin juba 2 päeva vegeteerinud ja nii lahedaid pubisid-klubisid-naisi pool veel kuskil näinud.
Soovitan soojalt, ilusaid ukraina tydrukuid ja head ukraina viina ja ölu...
Yey, uus mees Levadias, ja veel Chelsea akadeemias oli, Wohoo, that's great, vaatame mida ta näitab meile platsilFCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMa ei tahaks uskuda, et näiteks Legia poolehoidjad Wislale pöialt hoiavad. Kuigi jah, mina olen küll Levadia poolt, aga samas pole erilist rivaliteeti kah nendega.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas greystone Vaata postitustkus on Taijo Teniste..?
Kommentaar
-
Algselt postitas Karla Vaata postitustVist oli selline reegel, et peale regamist ei tohi mängija 7 päeva jooksul oma klubi esindada.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMis see reegel Taijosse puutub?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar