Mõlemad on Wislast nõrgemad ja tuntavalt. Debrescen tõenäoliselt Kalmarist taseme võrra üle. Mida ka kodumäng näitas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMõlemad on Wislast nõrgemad ja tuntavalt. Debrescen tõenäoliselt Kalmarist taseme võrra üle. Mida ka kodumäng näitas.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustSa oled sama loll nagu keskmine Kalju ametnik."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustKommentaator Miko Pupard, Jalgpalliliidu töötaja?
Kommentaar
-
Algselt postitas soxx Vaata postitustAinuke eesti klubi,kes üritab tulemuse peale mängida,mida ei saa võrrelda floraga..
levadia mängib tulemuse peale...
Flora võidab mängu!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustIme debiilik!!!
levadia mängib tulemuse peale...
Flora võidab mängu!
Kommentaar
-
Algselt postitas timo1638 Vaata postitustvõitsite jah oma lucky goaliga noobs.
Kommentaar
-
Algselt postitas timo1638 Vaata postitustvõitsite jah oma lucky goaliga noobs.
Ma ei saa aru, milleks parastada siin ja üksteise suunas n.ö. rusikatega vehkida. Võtke võrgust; lucky goal ; shal-lal-laa ME võitsime jne.. Milleks see? Pigem tuleks rõõmu tunda mõlema meeskonna kena avaesituse üle. Samuti tuleks arvestades, et raskem osa vaatusest seisab mõlemil mansal alles ees ning arvestades meie meeskondade komplekteeritust võrreldes enda konkurentidega, tuleks siin isegi ühe meeskonna järgmisesse ringi jõudmise üle üksnes rõõmu tunda. Olgu selleks edasipääsejaks siis Flora või Levadia..
ps... Aga nojah ehk viga minus, kuna ma ei saa paljudest asjadest siin maailmas aru. Nt. eile vestlesin põgusalt ühe tütarlapsega ja ma ei oska öelda millest tingituna läks meil siis jutt "farmindusele" ning üskhetk vestluse käigus teatas neiu mulle rõõmsalt, et tema teab väga hästi, et et lehmal on neli udarat.. No kamoon..kas siis tõesti meie haridussüsteem on nõnda puudulik, et psühholoogia II kursuse tudeng ei tee nisadel ja udaral vahet .. traa ma ei võiTarga inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Algselt postitas timo1638 Vaata postitustvõitsite jah oma lucky goaliga noobs."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Tänane Õhtuleht kirjutab hästi, esimest korda on seal ka midagi tarka öeldud: "Ootan pikisilmi, millal ometi saabub päev, kui tullakse toetama omasid, mitte ammulisui imetlema välismaiseid staare. Jalgpall on sport, karm võitlus mees mehe vastu, mitte mingi kontsert. Siin tuleb omasid aidata, mitte võõraid kummardada.
Tulge Levadiat ja Florat toetama! Muidu jääme tuhande Wisla fänni vastu häbisse."
Kommentaar
-
Uefa kodulehel intervjuu Nikitaga.
UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar