Mängu parim - Taijo Teniste - tegi aint 2 viga kogu mängu jooksul, võitis kõik õhtuvõitlused, likvideeris hotlikud olukorrad ja hoidis oma ääre kenasti lukus. Väga väga hea mäng temalt
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitustnonii! vähemalt 4 euromängu lisaks garanteeritud! maasikas oleks muidugi nüüd debrecen ka kotti panna, siis saaks juba miinimum CL 4.ringi kaotajana Euroopa liiga alagrupiturniirile.
Kommentaar
-
Algselt postitas fan of tottenham Vaata postitustKuidas 4. Levadial 2 ja Floral hetkeseisuga veel 1. Või olen ma millegist valesti arusaanud ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Hugg Vaata postitustVentspils nuhtles ka Dudelanget, 6-1 edasi
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMängu alguses vaatasin küll suht neutraalselt ja rahulikult seda mängu aga lõpus ikka ,mis seal salata hoidsin Levadiale kõvasti pöialt. Võtke vastu õnnitlused .Vapralt võitlesite ja õnn pidi tugevamaid soosima.
Olin küll Wisla poolt ja olid ka ülejäänud 7 Flora fänni kes olid Wisla sektoris.
Hea et sellest elisa särgist lahti sain, see nüüd Krakowis.
Aga muidu tubli töö levadia, kuigi näpud tõrguvad seda kirjutamast...
Ja Fittit oli muidugi levadia särgis väga kummaline näha, vend kes on meiega flora leiba söönud ja nüüd siis niiviisi aga noh eks ennegi naised riiki juhtinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustNo neil oli vastane ka ikka Wislaga "võrdne", Luksemburgi meister
Kommentaar
-
Algselt postitas Hugg Vaata postitustKeegi teab, kellega Ventspils nüüd kokku läheb?
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustLevadia võidab homme 1-0 Konstantin Nahk teeb ära.
PS. levadialased peaksid divemist õppima, mitte nüüd täiesti mingit fakei vaid, et saaks ikka vead kätte kah, mis tegelt vead on.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKes siis järgmine vastane oligi
Levadia fännid veel pidutsemas?LFC
Kommentaar
-
UEFA Team Ranking 2010 paremusjärjestuses kuulub Deberecen 246. ja Levadia 252. kohal... kui kedagi peaks kottima http://kassiesa.com/uefabackup/data/...trank2010.html
Kommentaar
-
Algselt postitas stark Vaata postitusttubli töö levadia!
kummaline küsimus.. keda oli staadionil kaasaelamas rohkem siis ..kas poolakaid või siiski eestlasi?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar