Algselt postitas Saarlane
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKurat, oleks võinud tulla Florasse.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKurat, oleks võinud tulla Florasse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustTõupuhas eestlane läheb ju sibulate klubisse.
Tõetera on ka sinu vastuses.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNagu ma aru olen saanud, on üleminekute aeg lõppenud ja Neemelot Levadia kirjas siiani ei ole.
ehk siis võib olla nii,et 31.juuli kell 17:00 on lõpp. aga võib ka nii aru saada,et kui 31.juuli on tööpäev, siis selle kuupäeva lõpuni ehk siis südaööni. aga kui 31.juuli on nädalavahetus, siis eelneva tööpäeva kl 17:00 `ni.
mine sa võta kinni,kuidas mõeldud on
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNagu ma aru olen saanud, on üleminekute aeg lõppenud ja Neemelot Levadia kirjas siiani ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustSüdaööni pole aken lahti?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTegelikult on Neemeloga natukene teine lugu ja ta on tõesti Levadia nimekirjas üles antud, kuigi hetkel veel näha pole. Aga muidu on aken jah kinni.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas norsk Vaata postitustPuust ja punaseks, kas üleminekuaken oli lahti kella 17-ni?
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustTahtsin küll midagi muud vastata aga kui sõnad suhu panid, siis olgu nii.
Tõetera on ka sinu vastuses.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar