Tänud, billy t, tõlke eest
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas billy t Vaata postitust
-Nagu ütlesid, siis kõik kolm mängu olid sa resultatiivne, kahes lõid väravad ja Poolas andsid Nikitale söödu, mis viis Krakowi šokini. Kas fännid võivad uskuda Ivanovi jätkuvasse resultatiivsusesse mängus Debreceni vastu?
-Ma arvan, et nad mitte lihtsalt ei või uskuda, vaid neil on täielik õigus nõuda seda nii minult kui ka kogu meeskonnalt.
Tänud billyle keeleliselt andetult!
Kommentaar
-
Algselt postitas SDK Vaata postitustUne-Mati ütles, et Levadia võitis 3:1 tänase mängu. Levadia esimese kolli lõi 50´ Nikita.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sanku Vaata postitustHehee. Meeldiv kuulda, et ma pole ainuke, kes unes näeb kuidas Niki skoorib.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustküll aga andsin väravasöödu mina (keskväljalt kannaga efektselt vasakule äärele). lõppseis kahjuks 1:1, st kokkuvõttes kaotus."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustbilly, aga kui mul ei ole koolis õpetatud vene-keelt. Kas ma siis ka tõesti, olen keeleliselt andetu? Või tõesti pean võtma kodus sõnaraamatu kätte ja ise hakkama õppima, et sa kuri mu peale ei oleks.
sry .. ma lihtsalt pidin
mis ma su peale ikka kurjustankaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sanku Vaata postitustHehee. Meeldiv kuulda, et ma pole ainuke, kes unes näeb kuidas Niki skoorib.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustbilly, aga kui mul ei ole koolis õpetatud vene-keelt. Kas ma siis ka tõesti, olen keeleliselt andetu? Või tõesti pean võtma kodus sõnaraamatu kätte ja ise hakkama õppima, et sa kuri mu peale ei oleks.
Loomulikult, kuna tahtsin inglise keelest aru saada, õppisin seda iseTundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Krt, loodame, et asi tööle hakkabhttp://www.footballidentity.com - Ootame rohkem eestlasi liituma!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar