Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kaks sotti on väga mõistlik hind. galatasaray on suht suur klubi suurte nimedega ja ma arvan, et suurema klubi juhul oleks hinnad kõrgemad kah, et pole siin midagi nutta. Debreceni vastu oli pilet ju 100 ja siin kõige odavam on pilet 150, kuid klassivahe on öö ja päev. ´Mina ei näe mingit probleemi 150 - 200 galatasaray maksmise eest. etem kindlasti, kui alko peale raha raiskamine.
JK Pub oleks ainuke variant, aga kahtlen, kas nad näitavad, kuna neil on mingi Viasati pakett ainult. Ma eeldan, et Eesti mingisugune kanal ei kanna seda mängu üle. Või kui kannab, siis peaks ikka sealt nägema.
JK Pub oleks ainuke variant, aga kahtlen, kas nad näitavad, kuna neil on mingi Viasati pakett ainult. Ma eeldan, et Eesti mingisugune kanal ei kanna seda mängu üle. Või kui kannab, siis peaks ikka sealt nägema.
Mõnes mõttes on see kurb uudis, sest see transferiperiood on juba kolmas, mis Puri jaoks edutult siis lõppes ja väljaminekut ei toimu. Talvisel perioodil on kindlasti võimalused just Lääne-Euroopasse siirduda oluliselt kasinamad, silmas pidades pikka mängupraktika puudumist.
Kodumängul näeb ka tõelist vaate pilti kui vastab tõele, et neile sõidab järgmisel nädalal Türgist siia Galatasaray kuulus fänniarmee, kellele on broneeritud kogu A. Le Coq Arena põhjatribüün.
Aga eks vaatab ennem selle võõrsil mängu ära.
Kommentaar