Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Algselt postitas rooney22
Levadia on see hooaeg sitt
Kui sa seda juba väidad, siis äkki tood ka selle põhjused ära. Miks ei ole tulemused olnud just kõige paremad jne. Sama hästi võin ju ka mina öelda, et sina oled sitt.
Zelinski oli üllatavalt hea. Ma olen veendunud, et sel mehel on koondises veel küllaga sõnaõigust. Kusjuures, Levadia uus särk on palju ilusam kui nende eelmine, mis oli väga maitselage (nagu TVMK särk senini).
Aga vaata ETV spordiuudiseid tähelepanelikult. Mingi must vibratsioon on särgiesisele tekitatud, mis teeb särgi imho kenamaks. Aga Flora särgid on vaieldamatult kõige ilusamad. Minimalistlik kiri, ilus värv... Levadia sponsori logo iseenesest on juba kole.
Huvitav kas Levadial pole varem juba midagi taolist olnud?on nagu kuskilt silma jäänud,võibolla ehk kunagised Flora särgid,millel oli ka eesküljel mingi taoline tsikerdus
särgi suhtes samad sõnad, meenuvad 90ndad või Lõuna - Aafrika vabariigi koondis. Muideks Särkide osas huvitav fakt pakkuge kes on viimane klubi esiliiga ja meistriliiga tasemel, kes kasutas Eestimaist jalgpalli särki ja mis firma särke kasutati siis.
Aga vaata ETV spordiuudiseid tähelepanelikult. Mingi must vibratsioon on särgiesisele tekitatud, mis teeb särgi imho kenamaks. Aga Flora särgid on vaieldamatult kõige ilusamad. Minimalistlik kiri, ilus värv... Levadia sponsori logo iseenesest on juba kole.
EOSi logo on tunduvalt ilusam kui elisa junn. ja mis kuradi must vibratsioon?? must fade\'ib üle valgeks. levadia on nende särkide juba vähemalt korra mänginud see aasta
Algselt postitas eston maravilha
EOSi logo on tunduvalt ilusam kui elisa junn. ja mis kuradi must vibratsioon?? must fade\'ib üle valgeks. levadia on nende särkide juba vähemalt korra mänginud see aasta
*Elisa junn? Ma paraku ei mõista Sind. Elisal pole nimelt junni, on ainult Elisa kiri.
*Must vibratsioon, must fading (issand kui toreda eestikeelse vaste leidsid) - vahet pole.
*Et kord on juba mängitud, nüüd on särk prügine, ja enam ei olegi uus?
särgi suhtes samad sõnad, meenuvad 90ndad või Lõuna - Aafrika vabariigi koondis. Muideks Särkide osas huvitav fakt pakkuge kes on viimane klubi esiliiga ja meistriliiga tasemel, kes kasutas Eestimaist jalgpalli särki ja mis firma särke kasutati siis.
Sahinad,sahinad!!! Mitteametlikest allikatest aga üsna tõenäoliselt on Riigi Kinnisvara A/S Maarjamäe staadioni üleandmise FC Levadiale lõpuks lahendanud ja on vaid aja küsimus ,millal kopp mättasse lüüakse. Normaalne!
Kommentaar