320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas käbi Vaata postitust
    seletage mulle penalti lahti, mis seal viga oli?
    Selgelt Teniste ju hoidis vastast käest kinni. Kui vastane vabalt oleks jooksnud, siis ta oleks varbaotsaga selle palli vabalt sisse löönud. Eks vastane seal lõpus väikese daivi tegi, aga no üldiselt õige pennu.

Kommentaar

Galatasaray jättis väga võimsa mulje, juhul kui koosseisu suudetakse hoida / täiendada usun et näeme neid järgmine aasta Meistrite liiga play offis

Leitani omavärav oli ikka väga väga kole

Väga kurb on. See mäng näitas paraku taset meie meeskondade ja ülejäänud Euroopa vahel. OK Gala on kodus meeletult tugev, ükskõik kes vastaseks on aga siiski, selleks et Euroopas edukas olla, tuleb ka selliste meeskondade vastu võõrsil hästi mängida.

Kommentaar

Leitani omavärav polnud mideagi nii kole, eriti omavärava kohta.

Kommentaar

Leitanil oli nii hea positsioon, et ta lihtsalt ei saanud löömata jätta..

Kommentaar

Leitani pealöök oli küll jah võimas, kuid kurb et nii hullult siis läks. Kui hull Sander Puri vigastus on?

Ja mis see Rijkaard naerab nahhuii, nõrkade vastu võib ta küll kõva mees olla aga tuletagu oma aegu barca lõpus meelde. Hea, et koosseisu üldse paika veel viitsis panna.

Kommentaar

2-0 karistuslöök oli mõistetamatu.. kas müür polnud paigas või kuidas saab sedasi pall müürist mööda ning müüri taga olevasse nurka? nii suurt vinti ei saa ju ometigi peal olla. Igal juhul supertöö lööja poolt.
              4-0 oli ka jube täpne ja ilus löök, meie liigas naljalt selliseid väravaid ei näe.
              BVB - Vaprus

Kommentaar

Tavaliselt naerdakse siis, kui inimesed on rõõmsad

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                  Ja mis see Rijkaard naerab nahhuii, nõrkade vastu võib ta küll kõva mees olla aga tuletagu oma aegu barca lõpus meelde. Hea, et koosseisu üldse paika veel viitsis panna.
                  Ma naersin ka nii et kõht kõveras, seda enam et leitani värav tõi mulle 1900 raha sisse

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                    Ma naersin ka nii et kõht kõveras, seda enam et leitani värav tõi mulle 1900 raha sisse
                    palju sa sellest Leitanile lubasid?
                    väravast jäi küll selline mulje nagu ta oleks meelega palli sisse löönud.

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                      mida sa Eesti jalgpalli foorumis teed, idioot?

Kommentaar

Tasemevahe pääses lõpuks ikka maksvusele ja Gala võttis oma. Eks kodus üritatakse paremini ja loodetavasti suudetakse vähemalt üks koll ära lüüa. Kui hull S. Puri vigastus on?

Kommentaar

Algselt postitas Sunderland Vaata postitust
                          Tasemevahe pääses lõpuks ikka maksvusele ja Gala võttis oma. Eks kodus üritatakse paremini ja loodetavasti suudetakse vähemalt üks koll ära lüüa. Kui hull S. Puri vigastus on?
                          Väga palju pole sellest vigastusest rääkitud nii et ei tohiks hull olla.

Kommentaar

Vitali omavärav oli klass omaette ...

Kommentaar

Puri läheb täna röntgenisse ja siis selgub täpsemalt, kas üldse on midagi viga.

Kommentaar

Algselt postitas deutscha Vaata postitust
                                Vitali omavärav oli klass omaette ...
                                ma oleks andnud sellele kuldpalli aga kahjuks oli vale värav

Kommentaar

Working...
                                X