Ning teie arust on see normaalne,et teatud isikud käivad ja rikuvad teiste vara? Meie ei käinud Karika finaalis kadriorgu saastamas,miks teie vastasite meile nii? kahepalgelised ning valelikud värdjad olete!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Sodimine on näotu, aga lärm selle üle ebaproportsionaalselt suur. Mis on ainult vesi tundmatu kirjameistri veskile, sest näitab, et tema prank on asja ette läinud.
Kui kirjutati, siis järelikult olete levadikute südames, ei saa nad läbi teieta. Parem võtke seda kui komplimenti ja tehke neile mingi vigur tagasi. Soovitatavalt väheke nutikamalt, sodimine on sama viies b, kui nutulaul siin foorumis.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas rauno Vaata postitustMiks saladus?ma ei saa ka sellest hämamisest aru ja ei hakka ka saama.
Toolile oli kirjutatud Seni kohta väljend kes ta on,levadia fännide arvates..
Mis konkreetselt polegi oluline, Billy või kes väitis ,et midagi ei tehtud ja kõik jäeti nii nagu olla ,peab kahjuks oma sõnu sööma...
Oli ka õigus mul kui väitisin et peab küürima... "tubli" töö
Nõme käitumine loomulikult ja pahameel arusaadav.
Kommentaar
-
Otsime põhjust halamiseks ja virisemiseks? Kui halame ja viriseme siis on probleem,kui eksisteerime ei hala ja ei virise vaid seisame enda eesti,ilma siia kirutamata on ikka probleem. pm Flora Fännid ongi üks suur probleem,eriti see parem tiib ma räägin! Ole vait parem kui midagi ei tea,aitäh!sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustMeeletu hädakisa ja halin sellepärast, et toole on soditud Nagu algkoolis
Kui ma võtaks SINU särgi ja sodiks selle täis ja annaks tagasi...kas sa oleksid vait ja ei piuksataks ja ei annaks sellest teada kõigile, et millega ma hakkama võin saada?
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustSee ei ole enam algkool kus aru ei saada asjast. Inimesed on juba suured ja peaks teadma, et võrra vara tahtlik rikkumine on seadusevastane. Lisaks staadionile ka linnapeal teatud kohas seinapeal. See on lihtsalt huligaansus.
Kui ma võtaks SINU särgi ja sodiks selle täis ja annaks tagasi...kas sa oleksid vait ja ei piuksataks ja ei annaks sellest teada kõigile, et millega ma hakkama võin saada?
NB! lõpetame selle oftopicu nyyd ära Levadia teemas. Kasvõi avada offtopicusse teema" Kes teab, see teab" vms a siin pole kindlasti õige koht seda arutada
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustKui ma võtaks SINU särgi ja sodiks selle täis ja annaks tagasi...kas sa oleksid vait ja ei piuksataks ja ei annaks sellest teada kõigile, et millega ma hakkama võin saada?
Kommentaar
-
Algselt postitas MihkelHK Vaata postitustMa oleks vait ja läheks ära koju magama.Särgi viskaks minema ja ostaks poest uue järgmine päev.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustEga rikkus pole häbiasi jah.....aga lasta oma varaga ilma piuksugi tegematta nii ümber käia, see juba on häbiasi.
Teed kohtusse avalduse või algatad kriminaalasja?
Kommentaar
-
Algselt postitas MihkelHK Vaata postitustMis sa soovitad siis teha?
Teed kohtusse avalduse või algatad kriminaalasja?Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas MihkelHK Vaata postitustMis sa soovitad siis teha?
Teed kohtusse avalduse või algatad kriminaalasja?
Sündmus(t)est teada annan kindlalt mida konkreetse(te)lt inimeselt/inimgruppidelt võib oodata, et teised teaksid karta, mitte ei tuleks ootamatusena.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar