Algselt postitas HaTe
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Katzuu Vaata postitustmeie kohta käis ka nii mõnigi Flora nali ja kui küsisin ,et mis Flora siia puutub siis vastust ma ei saanud .
Teie satsis mängivad ju pallurid, keda Tarmo Rüütli selleks hooajaks oma tiimi ei soovinud, seega selline seos ju olemas.
Aga siin läheb liiga OT-ks, kui soovid vastata, vasta oma lemmikute teemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katzuu Vaata postitustLevadia tiblad ongi ühed suurimad tiblad ! kõige "vaimukam" hüüdlause mida kuulnud olen "MULGIKAPSAD"
Kommentaar
-
Algselt postitas Katzuu Vaata postitustmeie kohta käis ka nii mõnigi Flora nali ja kui küsisin ,et mis Flora siia puutub siis vastust ma ei saanud .
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustKelle käest sa küsisid siis? Irwww, su juttu järgi tundub nagu sa tegelikult KÜSISID, mitte seisid nagu teie terve kamp vihmavari all pomisedes midagi meie poole - aga vabandust, teid ei kuulnud keegi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katzuu Vaata postitustmõtetu hakata tibladega vaidlema siin ...Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Kes tahab leiab Alarikhi ka Eesti koondise fännivideost (vihje: tribüünil laulmas) üles. http://www.youtube.com/watch?v=FzvWrBTFSwc
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustKes tahab leiab Alarikhi ka Eesti koondise fännivideost (vihje: tribüünil laulmas) üles. http://www.youtube.com/watch?v=FzvWrBTFSwc
Kommentaar
-
Algselt postitas Vahkito Vaata postitustHei! Kas Levadia fänne kah tuleb sel nädalal Tartusse oma hooaja esimest kaotust vaatama?
Laupäeval tuleme raudselt!
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustSel nädalal tuleb kindlasti! Ei usu et teisipäeval sest igapäevased kohustused vist ei luba. Aga mine tea, äkki keegi jõuab!
Laupäeval tuleme raudselt!
Kommentaar
-
Algselt postitas Vahkito Vaata postitustVäga super! Ehk teeme isegi väixe penaltite löömise võistluse. Lahinguväljal näeme, Eesti meistrid!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar