Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nägu näha ei ole ühtegi head pilti sellest, niisugused reporterid meil on.
ole normaalne - see, kes asja organiseeris, oleks pidanud organiseerima ka selle jäädvustamise, sest kellele seda tehti? Mehed platsil ei vaadata, nemad mängivad. Vastastribüünil oli vähe inimesi, seega jääbki üle vaid fototehnika - see tähendab aga seda, et ei tohi jääda lootma pimedale õnnele vaid ise ka organiseerida, et tegevus jäädvustatud saaks. Vastasel korral võib kogu tegevuse läbikukkunuks tunnistada.. nagu praegu vist juhtus.
ole normaalne - see, kes asja organiseeris, oleks pidanud organiseerima ka selle jäädvustamise, sest kellele seda tehti? Mehed platsil ei vaadata, nemad mängivad. Vastastribüünil oli vähe inimesi, seega jääbki üle vaid fototehnika - see tähendab aga seda, et ei tohi jääda lootma pimedale õnnele vaid ise ka organiseerida, et tegevus jäädvustatud saaks. Vastasel korral võib kogu tegevuse läbikukkunuks tunnistada.. nagu praegu vist juhtus.
Kohe näha et sa ei olnud mängul. Kõik oli korraldatud nii, et JUST pallurid seda nägid. Aga ajakirjanikute kohta - kui nõustuda et ajakitjaniku töö on lihtsalt pildistada suvaliseid asju (nagu me oleme siin harjunud) mitte aga otsida ja olla tänelepanulik ning kiire kui platsil või tribüünil toimub midagi ebatavaline - siis olgu. Igal juhul me korraldasime seda palluritele ja vastastele. Mõlemad seda nägid. Ka tavalised paltvaatajad-osalejad said aru kuidas tegutseda.
Aga ajakirjanikute kohta - kui nõustuda et ajakitjaniku töö on lihtsalt pildistada suvaliseid asju (nagu me oleme siin harjunud) mitte aga otsida ja olla tänelepanulik ning kiire kui platsil või tribüünil toimub midagi ebatavaline - siis olgu.
Milline ajakirjanik sul seal fotokaga ringi käis? Jumal nägi ja müristaski.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Milline ajakirjanik sul seal fotokaga ringi käis? Jumal nägi ja müristaski.
Ajakirjanik, reporter, fotoreporter, fotograaf - suurt vahet pole. Peamine on see et asi toimis, mina toetajana olen jumala rahul ning kui keegi küsib "kuidas läks" ja mitte kuskil ei ole pilte/videomaterjale vms siis vabandust, shit happens, meedia ei olnud huvitatud.
Kohe näha et sa ei olnud mängul. Kõik oli korraldatud nii, et JUST pallurid seda nägid. Aga ajakirjanikute kohta - kui nõustuda et ajakitjaniku töö on lihtsalt pildistada suvaliseid asju (nagu me oleme siin harjunud) mitte aga otsida ja olla tänelepanulik ning kiire kui platsil või tribüünil toimub midagi ebatavaline - siis olgu. Igal juhul me korraldasime seda palluritele ja vastastele. Mõlemad seda nägid. Ka tavalised paltvaatajad-osalejad said aru kuidas tegutseda.
Jah, kahjuks polnud ma tõesti mängul, kuigi oleks tahtnud seal olla. Pidasin trenni tähtsamaks. Aga kui see üritus toimus sel ajal kui meeskonnad publiku ette üles rivistati, siis saan aru küll - täitis oma eesmärgi. Siiski oleksite võinud ju ise orgunnida, et sellest ka mõni pilt saaks tehtud.
Äsja lõppes CL kolmanda eelringi loosimine ning kui Levadial õnnestub madjarid välja lülitada, siis ootab ees juba klassikalisem CL meeskond- FC Basel.
..millal te selle aktsiooni siis tegite..ise jõudin 2..3 min. peale avavilet mängule ja olin päikesetribüünil... ma küll mingit paberite lehvitamist vms. ei näinud.. ja üldse oli ungarlaste laulmine ja kaasaelamine (vähemalt I p.a.) oluliselt ilusam ja kordineeritum kui vastastribüünil 12..15 levaadia poolehoidja oma..aga see selleks.
..millal te selle aktsiooni siis tegite..ise jõudin 2..3 min. peale avavilet mängule ja olin päikesetribüünil... ma küll mingit paberite lehvitamist vms. ei näinud.. ja üldse oli ungarlaste laulmine ja kaasaelamine (vähemalt I p.a.) oluliselt ilusam ja kordineeritum kui vastastribüünil 12..15 levaadia poolehoidja oma..aga see selleks.
no tõenäoliselt tehtigi enne avavilet meeskondade rivistumise ajal - milla siis veel meeskonna jaoks teha?
Loen: "Istusin 5m kaugusel ungarlastest, nad laulsid palju parem kui Teie."
Aga see on sinu arvamus... Jah, meil on väga palju arenguruumi, seda ma ei saa eita.
FCLT.EU ---------------------------------------------------------------------- Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar