320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

MINGE VITTU :SS:S:S:S:S:S:S: 3-2 taga :SS:S:S:S

Kommentaar

Ja 3-2. Kaitse on ikka väga pask.

Kommentaar

Algselt postitas Jr Vaata postitust
        Türrküll, mul on 4k under 3.5 peal..Levadiale veel 1 ja siis pange värav kinni
        ma olen sõnatu
        sigpic

Kommentaar

Kas see oli Ivanov

Kommentaar

3-2 ja nii ta läks :P

Kommentaar

ikka võimalus

Kommentaar

Misassja nad teevad seal idioodi kari, seisu ei suuda minut aega ka hoida ja juba pasandavad täis ennast..

Kommentaar

kuidas nad oskavad nii lampi panna :S
                  How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Äärel Debreceni vend kobistas palliga ja Teniste või keegi muu heleda peaga kaitsja neil vahtis pealt selle asemel, et seda kohe ära kasutada ja sisse lennata ning lasi seejärel mõni sek hiljem mingi tsenderduse anda, kus Levadia mängijad ikka mõnuga kobistasid ja terve meeskond ei suutnud peale 2-2 ümber häälestuda suurest eufooriast. Ei jõua see meeskond kuhugi kui iseendasse ei usuta.

Kommentaar

Kirjeldage Levadia väravaid palun!

Kommentaar

Las keegi teine kirjeldab,aga väga head väravad

Kommentaar

võiks selle pododododododoododoljuuuuuuuzhiiiini välja võtta. parem kaitse lekib koledalt.
                          How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Levadia tugevaim liin on kõige nõrgem ja nõrgem liin tugevam

Kommentaar

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
                              Äärel Debreceni vend kobistas palliga ja Teniste vahtis pealt selle asemel, et seda kohe ära kasutada ja sisse lennata ning lasi seejärel mõni sek hiljem mingi tsenderduse anda, kus Levadia mängijad ikka mõnuga kobistasid ja terve meeskond ei suutnud peale 2-2 ümber häälestuda suurest eufooriast. Ei jõua see meeskond kuhugi kui iseendasse ei usuta.
                              Pigem just usk liiga suur, kuidagi jube laisalt tegutsetakse kaitses, see ei ole eesti liiga, kus on aega mune sügada kaitses enne kui otsuse vastu võtad. Samas ega see Debreceni kaitse palju parem ei ole, kuni 1 väravaga taga on kõik mõne sekundiga enda kasuks pööratav. 90+4 tuleb värav lüüa, siis ehk suudavad kaitses vastu pidada minuti või paar
                              Last edited by vendetta; 21.07.10, 22:24. Põhjus: dasdasdasd

Kommentaar

Algselt postitas Blaugrana Vaata postitust
                                ma olen sõnatu
                                Elu läheb edasi..see 4kilo ei tekita isegi higi kehale..Karmimad kaotused on ikka 1000-1500euri kanti..Siis vaja kohe kindlasti suitsu ja natsa teravat.. Õnneks kokkuvõttes olen vb 100k plussis üleüldse, seega ei põe..Tänane Sturm-Arsenali o1.5 ja Lech vs Baku u3.5 läksid täppi, aga 3s, kõige tähtsam mäng mulle endale, kus tallinlased nd aega tagasi mängisid väga hästi kaitses, samad mehed, ja täna teevad selliseid vigu..tahaks loota, et löövad 3nda ära ja kobistavad järgmisesse ringi, aga sellise mängu lõppskoor jääb vb 5-2 hoopis..

Kommentaar

Working...
                                X