See kuradi Kalimullin peaks tablette neelama. Kuradi debiillik, anda 2 min enne lõppu kaks punkti ära. Selle venna närvikava on ikka väga paigast ära...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas tattberg Vaata postitustKalbassenko on räme pederast!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKujuta nüüd ette, et olukord oleks olnud ristivastupidine ja Flora oleks juhtinud ning teinud samalaadse vea mängulõpus. Ja kui kohtunik oleks siis selle vilistamata jätnud, oleks sinusugused siin jälle kisanud, kuidas maailm on ebaõiglane. Seega õiglus on selline väga subjektiivne asi...Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas raivar Vaata postitustSee kuradi Kalimullin peaks tablette neelama. Kuradi debiillik, anda 2 min enne lõppu kaks punkti ära. Selle venna närvikava on ikka väga paigast ära...
Kommentaar
-
Algselt postitas raivar Vaata postitustSee kuradi Kalimullin peaks tablette neelama. Kuradi debiillik, anda 2 min enne lõppu kaks punkti ära. Selle venna närvikava on ikka väga paigast ära...
Kommentaar
-
Tsitaat Algselt postitas ericbana Vaata postitust
Oleks kordades põnevam, kui Levadia võtnuks tänasest mängust õiglased kolm punkti..
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKujuta nüüd ette, et olukord oleks olnud ristivastupidine ja Flora oleks juhtinud ning teinud samalaadse vea mängulõpus. Ja kui kohtunik oleks siis selle vilistamata jätnud, oleks sinusugused siin jälle kisanud, kuidas maailm on ebaõiglane. Seega õiglus on selline väga subjektiivne asi...Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustNahki Heil Hitler jäi silma, vastik vaadata.
ma hästi ei kujutaks ette kui näiteks bundesligas mõne tippklubi kapten - näiteks Lahm peale Bayern - Schalke mängu hakkaks kätega "heil hitler"-stiilis vehkima...
mida krdit see KAPO küll teeb, Drambjan'i magasid maha, nüüd veel see...Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Loogiline. Miks üldse mingid umbkeelsed paduvenelased peavad mängima? Mõistust neil ju eriti pole. Ainult idioot teeb mängu lõpus kahtlaseid küünarnukiliigutusi tänu millele panso kooli läbinud makaronijalgadega futbolistid invaliidistunult pikali kukuvad. Idanaabritel on ju temperamendiga probleeme, teadagi. Tulemus käes.
Kommentaar
-
http://soccernet.ee/nahk-ja-levadia-esitasid-vabanduse
Minu arust käitus Smisko kah natuke kahtlaselt
E:Naha käitumist muidugi heaks ei kiida.Aga samas saan kah aru.Kui sa oled viimasel sekundil kaotanud võidu tabeliliidri vastu, penaltist, mis niiväga kindel ei olnud, siis vahel ei suuda ka kõige rahulikumad mängijad end talitseda ja neil sõidab katus minema.Ja lisaks ei tea mida see Palatu seal ütles ennem Nahale
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar