320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustkas see tõnu liiband on Austraalia väliseestlane, kes seal u18 eest on mängind?
Kommentaar
-
Morozov läinud: http://www.ohtuleht.ee/506504When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas keemiainsener Vaata postitust
Uute täienduste osas ma pigem ootaks kõigepealt kedagi terava jalaga loovat-löövat keskväljale Taari asemele.
Kommentaar
-
Algselt postitas levkoi Vaata postitustTaari koopia
Väikese ilustusena võiks öelda, et Taar on 2011 hooaja Kostja ning Antonov 2012 hooaja oma. Näiteks.
Kommentaar
-
Ülekaaluka esikoha võttis selles arvestuses taas Levadia mees – sedapuhku on tegemist keskkaitsja Artjom Artjuniniga, kellel ei õnnestunud oma väravaarvet avada 2943 Meistriliigas mängitud minuti jooksul.
Soccernet tõi lugejateni taas väga huvitavat statistikat. Minu hinnangul ML võimsaima löögiga pallur, mäletab keegi, kas Artjuninil möödunud hooajal regulaarselt karistuslööke lubati lüüa? Mulle mõned head sooritused nagu meenuks, aga et väravatearve avamata jäi, on küll päris suur üllatus.
Kommentaar
-
Algselt postitas peters Vaata postitustNädal aega on Levadia esiuudiseks selline pealkiri:
FC Levadi kaotas JK Nõmme Kaljule 2:3
hihi, kas tõesti keegi tegejatest pole seda märganud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar