320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Tundub, et Levadia järjekordset MC Tallinna poissi üles korjamas. Nii palju kui Aleksandr Vassiljevit mängimas näinud, siis ikka väga terav härra on, suhtumine ei pidanud küll päris see olema, aga ehk kohalikus tippklubis asi muutuks.

Kommentaar

kas see tõnu liiband on Austraalia väliseestlane, kes seal u18 eest on mängind?

Kommentaar

Algselt postitas Amadeus Vaata postitust
          kas see tõnu liiband on Austraalia väliseestlane, kes seal u18 eest on mängind?
          Jah, kuid ta vist teeb vist aint trenni ja meeskonda ei jää.

Kommentaar

Täpselt nii, minu andmete järgi ei peaks ta eesti keelt üldse oskama, kuid hetkel töötab Tallinnas ning üldse eluolu on siin meeltmööda ning hetkel pole soovi tagasi minna. (Info pärineb tema sugulastelt)

Kommentaar

Morozov läinud: http://www.ohtuleht.ee/506504
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ise tahaks, et Ingermann oma võimaluse saaks uuel aastal. Suvisel turniiril jättis ta väga kindla mulje Metsa kõrval, kes pidevalt põhikoosseisus.

Uute täienduste osas ma pigem ootaks kõigepealt kedagi terava jalaga loovat-löövat keskväljale Taari asemele.

Kommentaar

Algselt postitas keemiainsener Vaata postitust

Uute täienduste osas ma pigem ootaks kõigepealt kedagi terava jalaga loovat-löövat keskväljale Taari asemele.
                  Tegelt on selline keskpoolik ju täitsa olemas ja nimeks Ilja Antonov.

Kommentaar

kindel, aga õnnetu on see Ingermann. Antonov on see eest väga Taari koopia.

Kommentaar

Algselt postitas levkoi Vaata postitust
                      Taari koopia
                      Julgeks vastu vaielda, sest Antonov on selgelt allpool niite tõmbav, mitte ründajate taga löögivõimalust otsiv mängija, kui nüüd nii rangelt kategoriseerida.
                      Väikese ilustusena võiks öelda, et Taar on 2011 hooaja Kostja ning Antonov 2012 hooaja oma. Näiteks.

Kommentaar

ma ütleksin hoopis nii, et antonov on mitmekülgsem ja seetõttu ka vajalikum

Kommentaar

Tema vajalikkuses ei kahtle keegi, ma arvan.

Kommentaar

Ülekaaluka esikoha võttis selles arvestuses taas Levadia mees – sedapuhku on tegemist keskkaitsja Artjom Artjuniniga, kellel ei õnnestunud oma väravaarvet avada 2943 Meistriliigas mängitud minuti jooksul.

Soccernet tõi lugejateni taas väga huvitavat statistikat. Minu hinnangul ML võimsaima löögiga pallur, mäletab keegi, kas Artjuninil möödunud hooajal regulaarselt karistuslööke lubati lüüa? Mulle mõned head sooritused nagu meenuks, aga et väravatearve avamata jäi, on küll päris suur üllatus.

Kommentaar

Nädal aega on Levadia esiuudiseks selline pealkiri:
                              FC Levadi kaotas JK Nõmme Kaljule 2:3

hihi, kas tõesti keegi tegejatest pole seda märganud.

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
                                Nädal aega on Levadia esiuudiseks selline pealkiri:
                                FC Levadi kaotas JK Nõmme Kaljule 2:3

hihi, kas tõesti keegi tegejatest pole seda märganud.
                                Kaotaski ju! Milles küsimus?

Kommentaar

Working...
                                X