Algselt postitas Myrgel
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
TsiteeriksAlgselt postitas levkoi Vaata postitust...Koostöös siin foorumis liigume edasi...“I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustÜlekaaluka esikoha võttis selles arvestuses taas Levadia mees – sedapuhku on tegemist keskkaitsja Artjom Artjuniniga, kellel ei õnnestunud oma väravaarvet avada 2943 Meistriliigas mängitud minuti jooksul.
Soccernet tõi lugejateni taas väga huvitavat statistikat. Minu hinnangul ML võimsaima löögiga pallur, mäletab keegi, kas Artjuninil möödunud hooajal regulaarselt karistuslööke lubati lüüa? Mulle mõned head sooritused nagu meenuks, aga et väravatearve avamata jäi, on küll päris suur üllatus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustSai küll päris tihti võimaluse lüüa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustLeping peaks kehtima 2013 hooaja lõpuni. Vigastus?
Kommentaar
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustSiin räägitakse Antonivist, aga mul on selline küsimus, et mida kujutab endast Kaljumäe? Noorte liigades oli kunagi vägagi perspektiivikas mängija.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKalju on natuke selline Naha tüüpi keskpoolik. Nagu vene vuttis tavaks siis on ta poolkaitsjast dispetšer
mis ajast Kristal vene vutti harrastab?
Kommentaar
-
Algselt postitas spekter Vaata postitustmida? Kaljumäe eestlane, klubi treenerid eestlased. mis "nagu vene vutist" sa räägid?
mis ajast Kristal vene vutti harrastab?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar