peaaegu ei loe....
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Sattusin EPL-i eilset uudist Levadia - Trans mängust lugema, Aet Süvari sulest ja mis ma näen: uudise juures pilt ja pildi all kiri "Transi väravavaht Stanislav Pedõk ei suutnud mängu lisaminutitel enam meeskonda halvimast päästa ja kohtumise võit läks Levadiale."
Teagi nüüd, mida selle peale kosta..."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Vaatasin kiirelt seni toimunud mänge, et palju siis punkte nii päästetud on. Levadia on löönud senistes mängudes 11 väravat pärast 80.mänguminutit. Eriti märkimisväärne on see, et neist koguni 10! on päästnud lõpuks võidu. Viimase kümne minutiga on mängudes päästetud kokku 21 punkti. Märkimisväärne! Hetkel Kalju kohta vaadata ei viitsinud, aga oleks huvitav teada, milline on nende sama näitaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustHetkel Kalju kohta vaadata ei viitsinud, aga oleks huvitav teada, milline on nende sama näitaja.
Viimase kümne minuti sees 8 väravat, neist kolm pole punktide osas midagi otsustanud. Kaks tükki on toonud viigi ja kolm tükki võidu ehk siis kaheksa punkti juurde.
Mis Levadiat puudutab, siis selline hulk väravaid lõpuminutitel ei ole enam kaugeltki õnn, see on klass. Ja kui toob tiitli, siis vägagi teenitult.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustNo ma viitsisin.
Mis Levadiat puudutab, siis selline hulk väravaid lõpuminutitel ei ole enam kaugeltki õnn, see on klass. Ja kui toob tiitli, siis vägagi teenitult.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar