võib-olla sama situatsioon nagu Krugloviga, ent arvan, et kui Sa reedel Leva-Infoneti mängule tuled, siis võid täitsa vabalt Indrek Petersoo käest uurida. Indrek alati on valmis Sulle Sind huvitavatele küsimustele vastama!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Külaline
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitusthttp://jalgpall.ee/premium/layout-team.php?id=11
Aleksandr Dmitrijev tagasi Levadia ridadesse registreeritud või oligi juba enne seal?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustEi olnud. Hooaja alguses polnud üldse, ma mäletan päris kindlasti. Kontrollisin Levadia rida mõned päevad tagasi aga polnud veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustta tekkis reedel esialgu duubli nimekirja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustLippude rääkimist, UEFA kohustas Levadia fännid see czari lipu kes tavaliselt näitavad mängul, ära võtma. Tegelt oli steward see kes võttis ära sest fännid ei reagerinud staadioni hääle pakkumisele et isegi ära võtma.
See on UEFA reeglite järgi.
Minu oma kommentaar: nagu ütlesin Flora fännide kurikuulsuse lipu kohta, jalgpallistaadion ei peaks näitama poliitilised lippud või midagi sama sugune. Kui UEFA kohustab, ja EJL on UEFA osa, siis ma ei näe miks samad lipud näitatakse kodumängudes. Ainult põhjus, keegi ei viitsi või ei taha sellega tegelema.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustFlora kurikuulus" lipp - hahahahahahahahaha. Keegi ei tee poliitikat staadionil. Kui meie või Levadia fännid poliitikat teeksime staadionil siis oleks lipud ja plagud hoopis teistsugused. Meie kasutame seda "kurikuulsat" lippu edasi ja Levadia fännid kasutavad tsaarilippu edasi ja sina ei ole mitte keegi kes meid käskima/keelama hakkab.
Ära muretse pisikene, emme tuleb ja laseb sind lippu lehvitama kui kaua tahad.
Kuni UEFA pahad poisid tulevad tagasi Flora euromängule (kui...) ja võtavad selle ära. Aga samal ajal miks minna Europa mängule mängima kui nad ei luba lipu lehvitama? Olge järjekindlad, ärge Europasse mängima minna: on kõik poliitik korrektsus, ei sobi teile
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustKelle jaoks naljakas, kelle jaoks normaalne. UEFA jaoks on edasine tee vaikselt istuv pealtvaataja, kellel on lubatud vast viis korda mängu jooksul plaksutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustKuule Rumori kui järgmine kord apteeki oma tablettidele järgi lähed siis ma võin sind aidata tõlkimisel (apteegis). Ma saan aru, et müüjad ei saa aru mida sa küsid ja sul nüüd rohud võtmata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustballack, mis rohtusid sa ise võtma hakkasid, et foorumis enam fullcapslock purskeid tükk aega näha pole olnud?
Kommentaar
-
Nonii, Kulinitš ka Levadial läinud. Petersoo ja Kristali jutust saab aru, et eelkõige ei olda temaga mänguliselt rahul, kihlveokahtlus vaid andis lepingu lõpetamiseks lisatõuke? Või mingid klubisisesed distsiplinaarporbleemid?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustNonii, Kulinitš ka Levadial läinud. Petersoo ja Kristali jutust saab aru, et eelkõige ei olda temaga mänguliselt rahul, kihlveokahtlus vaid andis lepingu lõpetamiseks lisatõuke? Või mingid klubisisesed distsiplinaarporbleemid?
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustNonii, Kulinitš ka Levadial läinud. Petersoo ja Kristali jutust saab aru, et eelkõige ei olda temaga mänguliselt rahul, kihlveokahtlus vaid andis lepingu lõpetamiseks lisatõuke? Või mingid klubisisesed distsiplinaarporbleemid?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar