320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
no tere tali! ei ole mõnusamat kui alustada hooaega seitsme uue mängijaga algkoosseisus ja märja viltuse lumesajuga kraevahel. ega siin pikka juttu pole mõtet teha. rõõm oli näha, et vanadest olijatest keegi oma tasemes kaotanud ei ole. uutest poistest jäid meeldiva nobedusega silma Luts ja Lipin. kui päris vastastega ka Pikal-Lutsul-El Hussieny'l selline lobe lükkamine ja kokkumäng välja kukub, siis on igati ilus. tulenevalt vastasest ja mängu iseloomust sai täna kõige vähem aimu muidugi kaitseliinist, aga sisetunne ütleb, et on põhjust muretsemiseks küll ja reedel võib juba karistatud saada. seevastu Teever, Saag ja Peetson andsid ründe koha pealt küll põhjust rahulikuks uneks. Santos oli tubli.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Läbi nämmutatud teema, aga ma ei kujuta ette, kuidas Levadia kavatseb pika hooaja nii hõreda kaitseliiniga edukalt läbida. Täna pingil mitte ühtegi kaitsjat, olgu valgevenelane ootab tööluba, Tolbuzovit kasutati ka hooajaeel ning Ojamaa olukord ei ole selge, aga keeruliseks läheb suure tõenäosusega sellele vaatamata. Raudsepp saab vast nii mõnigi kord äärekaitses tegutseda.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustLäbi nämmutatud teema, aga ma ei kujuta ette, kuidas Levadia kavatseb pika hooaja nii hõreda kaitseliiniga edukalt läbida. Täna pingil mitte ühtegi kaitsjat, olgu valgevenelane ootab tööluba, Tolbuzovit kasutati ka hooajaeel ning Ojamaa olukord ei ole selge, aga keeruliseks läheb suure tõenäosusega sellele vaatamata. Raudsepp saab vast nii mõnigi kord äärekaitses tegutseda.
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustKas Levadia hoiab särki numbriga üks Pareiko lootuses?
Aga täna avalikustas Levadia esindusmeeskonna koosseisu ning Tolbuzovit ning Ojamaad pole. Seega hetkel 5 kaitsjat esinduses.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust4. väravavaht liberoks?
Aga täna avalikustas Levadia esindusmeeskonna koosseisu ning Tolbuzovit ning Ojamaad pole. Seega hetkel 5 kaitsjat esinduses.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustRomario on kohe kõikide konkurentide käekäigu üle nii mures, et anna olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMa olen seda korduvalt siin foorumis juba öelnud ning ütlen ühe korra veel. See, et ma kannan Kalju avatari, ei tähenda, et ma teiste klubide käekäigust ei huvituks ning taolised postitused ei ole parastamise eesmärgil, vaid siirast huvist. Euroopas hoian ma alati ka konkurentidele pöialt ning jään seda alati tegema.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMa tean seda ja aitäh, et mõstlikult reageerisid, silver oleks ilmselt kohe tänitama hakanud.
Ja Saagist ma ei räägi. Kui mees püsib terve, siis on suhteliselt tõenäoline, et TOP1 väravaküti koht on tema.
Kommentaar
-
Superkarika mängu põhjal muidugi Levadiast mingit pilti ette ei saanud, kaalukategooriad kahe meeskonna vahel olid lihtsalt liiga erinevad. See oli üks neist mängudest, kus Pareikot tsiteerides oleks Levadia võitnud selle ka kui mängijad oleks mänginud ühe jalaga.
Reedene päev annab aimu kui hea või halb Levadia tegelikult on või vähemalt millises hetkeseisus. Kuigi Luts-Lipin jätsid hea mulje, siis Infoneti vastu neil kindlasti sellist ruumi lustimiseks pole."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKruglov on registreeritud Levadia koosseisu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustTema, Luts, Omar, Lipin...hästi relvastatud äärdes, ma arvan et mitte kellel on neid mitud hääd valikud saadaval. Põnev, põnev.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar