Algselt postitas metssiga
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustJuba terve päev ei pääse Levadia kodukale, nõuab mingit parooli. Sellist asja näeme küll vist esimest korda?
http://fclevadia.ee/category/uudised/
Äkki külastas liiga palju inimesi kodulehte. Ei suudetud mahtu vastuvõtta enam.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustAga kuidas jalgpall madal ja labane kui Pebre mängib II.Liigas Tallinna C.F.'ga? Ma ei saa aru...kas artikkel seletab?
Lisaks, tema ja teiste mängijate õigused omab 'GR Invest', mis klubi see on?
Algselt postitas Kasper Vaata postitust
Raudsepp tegi neljapäeval täismahus trenni kaasa, reedel puudus koosseisust ning on siiani eemal. Nagu vincent viitas, peatreenerilt vastust ei tulnud tema osas. Ütles vaid, et on vigastatud ja varsti tagasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustGR - Gert Reinberg on selle klubi üks asutajatest.
Raudsepp kahjuks natuke pikemalt väljas
Miks finansti firma tahab mängiate õiguseid omada?
SEKTOR JA TEGEVUSALA
Investeerimine võlakirjadesse, väärtpaberitesse jms finantsvahenditesse
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustEi, tegu on Gert Roosaarega, GR Invest OÜ https://www.inforegister.ee/11173956-GR-INVEST-OU
Miks finansti firma tahab mängiate õiguseid omada?
Huvitav et Soccernet teeb Tallinna CF'i kohta artikkel aga asi nagu selle ei märka...
GR Invest viitab samanimelisele MTÜ-le, mitte OÜ-le. Tolle MTÜ all Tallinn C.F. tegutsebki. Nagu tegutsevad ülejäänud Eesti klubidki erinevate MTÜ-de all. Kas MTÜ nimi on GR Invest või Levadia FC SK - siin enam suurt vahet ju ei ole.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNo paraku sa oled lihtsalt valesti aru saanud taas.
GR Invest viitab samanimelisele MTÜ-le, mitte OÜ-le. Tolle MTÜ all Tallinn C.F. tegutsebki. Nagu tegutsevad ülejäänud Eesti klubidki erinevate MTÜ-de all. Kas MTÜ nimi on GR Invest või Levadia FC SK - siin enam suurt vahet ju ei ole.
https://www.e-krediidiinfo.ee/802967...EST%20MT%C3%9C
Kui keegi ei seleta, siis tuleb natukene küsida.
Tegelt küsisin Dannari käest ja ta mainis Gert Roosaar, kui Dannar on artikli autor, ma sain aru et see on õige info...taas...
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustTaas un cazzo.
Tegelt küsisin Dannari käest ja ta mainis Gert Roosaar, kui Dannar on artikli autor, ma sain aru et see on õige info...taas...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustminu paha. vaatasin oü-d.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustTaas un cazzo.
Need üksteise suunas negatiivsed kommentaarid ei vii kuskile. Aga kui keegi midagi su kohta halba ütleb, siis igaüks ju esmalt asub kaitsma. Sealt tuli ka see "taas".
Aga see ei puutu teemasse. Teemasse puutub näiteks see blogipost, kus seatakse Levadia täienduste pädevus kahtluse alla.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustÄra kurjusta. Viimane asi, mida ma neljapäeva õhtul teha tahan, on sinuga tüli kiskuda. Ma lihtsalt reageerisin sinu lausele ("Huvitav et Soccernet teeb Tallinna CF'i kohta artikkel aga asi nagu selle ei märka..."), mis tahes-tahtmata tundus pahatahtlik.
Need üksteise suunas negatiivsed kommentaarid ei vii kuskile. Aga kui keegi midagi su kohta halba ütleb, siis igaüks ju esmalt asub kaitsma. Sealt tuli ka see "taas".
Aga see ei puutu teemasse. Teemasse puutub näiteks see blogipost, kus seatakse Levadia täienduste pädevus kahtluse alla.
Kui tuled ja seletad ka, ja Dannar ka ise kinnitas vigu, kõik korras. Artikkel tegelt on päris hea CF'i kohta.
Ei ole mitte midagi pahatahtlikult mõelnud minu poolt, ära ise kaitses istu. Küsisin küsimiseks.
Negatiivsed kommnetaarid ma olen ise juba ammu harjunud, tuleb ainult irooniaga vastata tead sa. Siis ära rikku oma neljapäeva õhtut.
Mis puudub Levadia kaitses, hea uurimine Rauli poolt, ma isegi mõtlesin midagi sarnane kirjutama aga see videotöö päris hea.
Aga samal ajal ma ei tea kui tahtis on et nende on legionäärid või mitte. Isegi päris uus kaitseliin eestlastega võiks tekitada probleem.
Asi on lihtne minu jaoks: nad pani need mehed kokku viimased nädalad enne hooaja algus, ja on raske selline glue kiiresti leida. Hooaja jooksul, kui mängid 3 punkti peale, isegi raskem surve tõttu.
Laitinen välja näeb on parem ründes kui kaitses, Pecha natukene aeglane, Rahmanov tuli vigastust.
Hetkel, tegelt, need 12 punkti on isegi ime kui arvestame neid probleemid kaitses.
P.S.: Eeldan et suvel Levadia komplekteerib meeskonna veel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar