Miks alles nüüd??? Oleks edasi saanud, siis oleks mingi suurem kala palgatud? Või plaanib metallijumal meeskonna tühjaks müüa? Levadia nimekirja vaadates ja eilsele "Paide" mängule mõeldes on ikka väga omfg. Kinky enda poolt ka imelik samm, teistes klubides saaks veel euroopat mängida ja reaalselt keegi käib teiste klubide mänge vahel vaatamas nüüd peab kohaliku abramovichi ja kahe "Tallinn Pride"-ga leppima.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Kaurr Vaata postitustPigem levadia jälle kingile hüppelauaks..talvisel üleminekul tahab kindlasti kuhugi kaugemale jõuda, nagu iga aasta.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustCrusaders toodi albaanlaste poolt avamängus korralikult maa peale või toodi nende reaalne tase välja - avamängus võõrsil 4:1 kaotus.
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustühtlasi toodi ka Levadia reaalne tase välja, sealt edasi ka Eesti liiga tase
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustühtlasi toodi ka Levadia reaalne tase välja, sealt edasi ka Eesti liiga tase
Kommentaar
-
Algselt postitas Õhtulehe jalkatoimkond Vaata postitustIvan Pecha: Levadia ohverdas minu, sest minu palk olevat olnud klubi kõige kõrgem
http://www.ohtuleht.ee/686074/ivan-p...i-koige-korgem
Kommentaar
-
Algselt postitas Õhtulehe jalkatoimkond Vaata postitustIvan Pecha: Levadia ohverdas minu, sest minu palk olevat olnud klubi kõige kõrgem
http://www.ohtuleht.ee/686074/ivan-p...i-koige-korgem
>Kuigi lahku mindi sõpradena, valmistas Levadia eelarvepoliitika slovaki jaoks üllatuse. "Talvel lepingu sõlmides eeldasin, et klubil on hooaja eelarve koos, mitte ei sõltu edust Meistrite liigas. Kui mulle olukorda tutvustatuks, öelnuksin, et olete hullud, kui sel moel plaane teete!" rääkis Pecha.<
tüüp ilmselt ei teadnud midagi levada võime(tu)sest finantse normaalselt planeerida (olümpia vastas oleva krundi näitel).Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
noh, eks nii mõnigi meie koondislane on väljamaal veel valusamalt rehaga kahe silma vahele saanudI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Kas sa teed kuskile risti ka igakord kui Levadat ja Olümpia vastas olevat krunti mainid?Algselt postitas chac Vaata postitustikooniline:
>Kuigi lahku mindi sõpradena, valmistas Levadia eelarvepoliitika slovaki jaoks üllatuse. "Talvel lepingu sõlmides eeldasin, et klubil on hooaja eelarve koos, mitte ei sõltu edust Meistrite liigas. Kui mulle olukorda tutvustatuks, öelnuksin, et olete hullud, kui sel moel plaane teete!" rääkis Pecha.<
tüüp ilmselt ei teadnud midagi levada võime(tu)sest finantse normaalselt planeerida (olümpia vastas oleva krundi näitel).INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar