Algselt postitas ööö
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Külaline
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustAga õhtuleht,delfi ja teised tublid ajakirjanikud.Nats võiks nagu mõelda,et üks tubli eestistumas itaalia-eesti jalgpalli ajakirjanik on teist nagu 2-3 päevajagu ees oma uudistega.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas ööö Vaata postitustNo kurat miks sa siis kisud siia kommidesse T. Mäge,kes juhtumisi ongi minu hea tutav.Eesti on nii sitaks väike,et sa pead tihti vastutma mida sülg sühu toob või mis?
Klassikuid tsiteerides: uuuu jaaa ma leian su heidi ma leian
Aga ma nägin Teid hr TM eile Kadriorus.......
Kommentaar
-
Külaline
infokildude kohaselt jäämas: Luts (kui välismaale ei lähe), Laitinen, Teever (kui karjääri ei lõpeta), Kruglov (onu V lemmik), Pikker, Artjunin, Subbotin, Peetson, Mutso, Antonov,Marin, Ojamaa (Hindrek), Pikk... Lisaks Tamme ja Saarts
Samas peale Roosnupu pole duublist kedagi võtta..... Aga ta oli juba ka esinduse eest platsil käimas....
Ah jaa - Ioan "Julm" Jakovlev
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas urmar Vaata postitustHr. pseudo Ratnikov on seekord eksiteele sattunud, mis viib rappa. Lisaks võiksid siiski paluda erakorralist nimevahetust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustinfokildude kohaselt jäämas: Luts (kui välismaale ei lähe), Laitinen, Teever (kui karjääri ei lõpeta), Kruglov (onu V lemmik), Pikker, Artjunin, Subbotin, Peetson, Mutso, Antonov,Marin, Ojamaa (Hindrek), Pikk... Lisaks Tamme ja Saarts
Samas peale Roosnupu pole duublist kedagi võtta..... Aga ta oli juba ka esinduse eest platsil käimas....
Ah jaa - Ioan "Julm" Jakovlev
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustVaatasin nimekirja, Raudsepp ka lahkumas või unustasid tema ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustAjateenistus...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar