320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sillamäe vastu "säras" taas Manga, kes suutis ei kuskilt vastastele väravavõimaluse kinkida.

Kommentaar

FC Levadia Jalgpallikooli uus tegevjuht on Indrek Petersoo

FC Levadia Jalgpallikooli uue tegevjuhina asub alates 1. septembrist ametisse Indrek Petersoo, kes ühtlasi jätkab FC Levadia pressiesindaja ülesannetes. Jalgpallikooli tegevjuhi peamisteks…

FC Levadia Jalgpallikooli uue tegevjuhina asub alates 1. septembrist ametisse Indrek Petersoo, kes ühtlasi jätkab FC Levadia pressiesindaja ülesannetes.
      Jalgpallikooli tegevjuhi peamisteks ülesanneteks on kooli igapäevatöö korraldamine ja tulevikustrateegia väljatöötamine.
      Seni FC Levadia Jalgpallikooli tegevjuhi ülesandeid täitnud Vladimir Vassiljev jätkab FC Levadia noortetöö juhina, keskendudes jalgpallikooli sportliku poole, treeningmetoodika ja treenerite koolituse edendamisele.
      Petersoo töötab FC Levadias alates 2002. aastast ning on ühtlasi FC Levadia Jalgpallikooli lapsevanem.

Kommentaar

Häving.

Kommentaar

Mõnus.

Kommentaar

Keegi võiks eilsest Tabi mängust kokkuvõtte teha Saaks ülevaate, kuidas ühes profi satsis mängida ei tohiks.

Kommentaar

Kas Prins sai juba kinga?
              Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
              Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Pärnu vastu jätavad mängu kaartide tõttu vahele Morozov, Gatagov, Gando ja Kauber. Hunt vigastatud ning teisipäeval ei olnud ka Podholjuzinit. Vahepeal juba maha rahunenud Levadia koosseisuprobleemid on uut hoogu sisse saamas.

Kommentaar

Olen ma ainuke, kellel Levadia - Flora Postimehe ülekande link ei tööta? Paide-Trans on ilusti järelevaadatav, aga Levadia mängu omal viskab pärast lühikest laadimist errori ette.

Kommentaar

Palju õnne Levadia ultrad, tänane fänlus oli teil super!

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                      Olen ma ainuke, kellel Levadia - Flora Postimehe ülekande link ei tööta? Paide-Trans on ilusti järelevaadatav, aga Levadia mängu omal viskab pärast lühikest laadimist errori ette.
                      Sama siin.
                      www.playmaker.ee

Kommentaar

Algselt postitas gd77 Vaata postitust
                        Sama siin.
                        Mingi ebakorrapärase graafiku alusel hulkuv kotermann on viimastel päevadel kuskile videote süsteemi roninud. Püüdmine ei ole seetõttu lihtne, aga saan ainult öelda, et probleemist ollakse teadlik ja asjaga tegeletakse.
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Kabajev siis nagu Levadjas

Kommentaar

Levadia facebookist:

ANTON MIRANCHUK EI JÄTKA FC LEVADIAS!

Tänavusel hooajal laenulepingu alusel FC Levadia särgis mänginud ründav poolkaitsja Anton Miranchuk teeb täna oma viimase treeningu koos Premium Liiga hõbedameeskonnaga ning naaseb õhtul Moskvasse, kus liitub oma koduklubi Moskva Lokomotivi tegemistega.

FC Levadia meeskond kingib viimasel ühisel treeningul Miranchukile autogrammidega mängusärgi.

Miranchuk mängis tänavusel hooajal Premium Liigas 30 mängu ning lõi 14 väravat. Hooaja lõpus pälvis ta kutse Venemaa U21 koondisesse.

FC Levadia tänab Miranchuki klubi ja meeskonna heaks tehtud silmapaistva töö eest ning soovib talle palju edu ja õnnestumisi edasisel mängijateel!

Kommentaar

Hea mängija oli tõesti. Sel hooajal üks liiga parimatest.
                              www.playmaker.ee

Kommentaar

Ränga vigastuse saanud Igor Morozov: lootsin, et pole nii hull...

Jalgpalli Eesti meistrivõistluste viimase vooru mängus FC Levadia - FC Flora vigastuse tõttu pooleli jätnud kodumeeskonna keskkaitsja Igor Morozovi trauma osutus väga tõsiseks.

Kommentaar

Working...
                                X