Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Mitte et ma teaks, aga ma kardan, et maailmarekord jääb küll valgusaastate kaugusele. Palju on üldse ühe meeskonna kasuks hooaja lõikes seni rekordiliselt penalteid siin liigas antud ja kes personaalselt ühel aastal neid kõige rohkem realiseerinud? Sellel rekordil võiks küll aegsalt silma peal hoida."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMitte et ma teaks, aga ma kardan, et maailmarekord jääb küll valgusaastate kaugusele. Palju on üldse ühe meeskonna kasuks hooaja lõikes seni rekordiliselt penalteid siin liigas antud ja kes personaalselt ühel aastal neid kõige rohkem realiseerinud? Sellel rekordil võiks küll aegsalt silma peal hoida.
2016 a-l Tarvase kahjuks 15 penaltit, mis kõik realiseeriti.
2018 a.- Beglarishvili (Flora) - 10-st 10
Enim ühel hooajal penalteid löönud mängija.
2001 a. Gruznov (Trans) 12-st 9 (realiseeris 5-s järjestikulises mängus)
1997/98 Nahk (Sadam) realiseeris 5-s järjestikulises mängus
Kohtunike rekord on Margus Kotteri käes 2001 a-l 25-s vilistatud mängus 15 penaltit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMitte et ma teaks, aga ma kardan, et maailmarekord jääb küll valgusaastate kaugusele.
Kommentaar
-
Tkatšuk mänguks Kaljuga tagasi:
Eesti Jalgpalli Liit ei alustanud FCI Levadia poolkaitsja Juri Tkatšuki suhtes distsiplinaarmenetlust seoses tema käitumisega pärast eemaldamist pühapäevases mängus Paide Linnameeskonnaga. Seega tuleb Tkatšukil vahele jätta ainult kohtumine FC Floraga ja 5. mail Nõmme Kalju vastu saab ta platsile tulla.
Kommentaar
-
"Kohtunik raportis seda ei märkinud ja distsiplinaarjuhtumit pole" - Noo mida perset? Ehk siis tehke mida tahes, lööge, sülitage, kutsuge halvustavalt, senikaua kuni kohtunik raportisse kirja ei pane, senikaua on kõik EJL arvates õige. Mis sest, et videokordustest on juhtunut konkreetselt näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustKuulge talle anti andeks, sest Tarajev andis mitte millegi eest kollase -karjuv ebaõiglus oli.
https://youtu.be/YF1PmbQU9II?t=252
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKolme päeva pärast kolmas kaotus ja Rogici kohal hakkavad vihmapilved kogunema?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar