320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Täiesti ebareaalsed numbrid. Levadia on teeninud kuus mängu järjest penalti. Ja meil on mängitud seitse vooru, hakkab ilmselt maailmarekordi poole liikuma.
    Budnik on saanud seda komponenti korralikult harjutada jep.
    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Mitte et ma teaks, aga ma kardan, et maailmarekord jääb küll valgusaastate kaugusele. Palju on üldse ühe meeskonna kasuks hooaja lõikes seni rekordiliselt penalteid siin liigas antud ja kes personaalselt ühel aastal neid kõige rohkem realiseerinud? Sellel rekordil võiks küll aegsalt silma peal hoida.
      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
        Mitte et ma teaks, aga ma kardan, et maailmarekord jääb küll valgusaastate kaugusele. Palju on üldse ühe meeskonna kasuks hooaja lõikes seni rekordiliselt penalteid siin liigas antud ja kes personaalselt ühel aastal neid kõige rohkem realiseerinud? Sellel rekordil võiks küll aegsalt silma peal hoida.
        2010 a-l Levadia kasuks 13 penaltit, 12 resultatiivset + 1 tõrjutud.
        2016 a-l Tarvase kahjuks 15 penaltit, mis kõik realiseeriti.

2018 a.- Beglarishvili (Flora) - 10-st 10

Enim ühel hooajal penalteid löönud mängija.
        2001 a. Gruznov (Trans) 12-st 9 (realiseeris 5-s järjestikulises mängus)
        1997/98 Nahk (Sadam) realiseeris 5-s järjestikulises mängus

Kohtunike rekord on Margus Kotteri käes 2001 a-l 25-s vilistatud mängus 15 penaltit.

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
          Mitte et ma teaks, aga ma kardan, et maailmarekord jääb küll valgusaastate kaugusele.
          Ei usu.

Kommentaar

Tkatšuk mänguks Kaljuga tagasi:

Eesti Jalgpalli Liit ei alustanud FCI Levadia poolkaitsja Juri Tkatšuki suhtes distsiplinaarmenetlust seoses tema käitumisega pärast eemaldamist pühapäevases mängus Paide Linnameeskonnaga. Seega tuleb Tkatšukil vahele jätta ainult kohtumine FC Floraga ja 5. mail Nõmme Kalju vastu saab ta platsile tulla.

Kommentaar

Andestust, kuid mida kuradit nagu? Kuidas ei ole voimalik distsiplinaaril naha sellist olukorda teistpidi, kui reaalselt valmisolekut rundamaks kohtuniku? Totaalne farss, how the hell its possible?

Kommentaar

Jälle jalkaliit kaitsemas Asula tänava klubi.

Kommentaar

"Kohtunik raportis seda ei märkinud ja distsiplinaarjuhtumit pole" - Noo mida perset? Ehk siis tehke mida tahes, lööge, sülitage, kutsuge halvustavalt, senikaua kuni kohtunik raportisse kirja ei pane, senikaua on kõik EJL arvates õige. Mis sest, et videokordustest on juhtunut konkreetselt näha.

Kommentaar

Kuulge talle anti andeks, sest Tarajev andis mitte millegi eest kollase -karjuv ebaõiglus oli. Tarajevil lööb see kohtuniku võimupositsioon pea segi ja katus sõidab ära. Kohutav kohtunik vähemalt juba viimased 7 aastat, mis tema mänge olen näinud.

Kommentaar

Algselt postitas purgeenius Vaata postitust
                      Kuulge talle anti andeks, sest Tarajev andis mitte millegi eest kollase -karjuv ebaõiglus oli.
                      Ei õigusta kuidagi Tkatšuki rusikatega vehkimist ja äkilist iseloomu, kuid video näitab tõesti, et Tkatšuk oli ammu palli ära löönud kui Kauber jalg ees sisse sadas. Õnnetu mänguolukord.

https://youtu.be/YF1PmbQU9II?t=252

Kommentaar

Kui saad sellise pallimängu eest olematu kollase ja jätad kõige olulisema mängu vahele, sa siis ei läheks keema? Kohtunik juba võlus talle karistuse, milleks juurde keevitada?

Kommentaar

Kolme päeva pärast kolmas kaotus ja Rogici kohal hakkavad vihmapilved kogunema?
                          Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                            Kolme päeva pärast kolmas kaotus ja Rogici kohal hakkavad vihmapilved kogunema?
                            Rogic kuidagi tihti on kurtma hakanud mängude tihedat graafikut. Täna taas peale mängu viitas sellele. Mingid ebakõlad seal on, sest Levadial peaks mängijaid jätkuma küll, et 2 mängu nädalas või siis 3 mängu 7 päeva jooksul ära mängida.

Kommentaar

Pareiko võiks ka selle pideva kobisemise ära lõpetada. Kohe kui tulemust ei ole, on ta esimene kes läheb vilemeestega jutule. Kui ise ei löö, lüüakse sulle.

Kommentaar

Filosoof 2.0 hakkab vaikselt manduma.

Kommentaar

Working...
                                X