320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Ega Jürgens jumala eest Eestisse ei tule mängima. Ohtlik näide Flora pingipoisist Liivakust on ju võtta.
    Itaalias vist avanes see üleminekuaken 1 september, seega võib vabalt olla, et tiksub lihtsalt trenni teha täismeestega.

Kommentaar

Ega Jürgens jumala eest Eestisse ei tule mängima. Ohtlik näide Flora pingipoisist Liivakust on ju võtta.
      Pole vist esimene valik: https://soccernet.ee/artikkel/levadi...-meelega-romas

Liivakul oli Itaalia tippmeeskonna noorteakadeemia ja Flora pingi vahel ikka palju samme, et veel vast ei tasu Jürgensit maha kanda.

Kommentaar

Palju see liivak seal välismaal kõmmutas ? värskenda mu mälu palun
        Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse

Kommentaar

Ma mõtlesin, et kui on mingi koroona teema, siis poleks kõige hullem variant kui saaks vähemalt pool aastat mängida jalgpalli niisama treenimise asemel.

Kommentaar

Algselt postitas Jormma Vaata postitust
            Palju see liivak seal välismaal kõmmutas ? värskenda mu mälu palun
            Aga Jorms, meenuta. Mul pole küll meeles.

Kommentaar

Võrdlused Liivakuga on ikka täiesti kohatud. Täiesti objektiivsed ja mõistlikused põhjused, miks kutt hetkel Levadiaga teeb. Kui isegi liituks, siis ilmselt amatöörmängijana hooaja lõpuni. Võimalusega lahkuda, kui turgudel, mida sihitakse, olukord stabiliseerub. Pool aastat meestevutti Eesti kõrgliigas ka kohe kindlasti mööda külgi maha ei jookseks.

palju muret tekitavam on asjaolu, et Levadia jätkab Vassiljeviga, mitte et mul Vassiljevi vastu midagi oleks, vaid see näib selge märk, et Levada on väsinud raha pumpamisest olukorras, kus positiivseid emotsioone kohe üldse vastu ei anta. Meistritiitlit ilmselt taaskord ei tule, aga palju olulisi mänge on veel ees, et see säästuvariant näib kõnekas, et kas ja kui kaua veel?

Kommentaar

Liivak mängis hooaegadel 2013/14 ja 2014/15 Napoli Primavera eest kokku erinevates sarjades 36 mängu. Lõi 3 väravat, andis 1 väravasöödu. Mänguminuteud kogunes 2152.

Jürgens - 19 mängu, 12 väravat, 1 assist, 1421 minutit

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                  Vassiljevile tuligi võimalus anda, ta on minu meelest oma töö ja panusega seda tõestanud ja nüüd on selleks ka parim moment.
                  Suurepärane otsus Levadialt. Vassiljev on uuekooli noor treener, kellel on sellist tõuget vaja. Nii palju kui olen kuulnud, siis tegemist on väga põhjaliku ja andeka treeneriga, kes võiks oma võimaluse saada. Frantsevi edutamisega Levadia peatreeneriks oleks klubi teinud pigem kaks sammu tagasi, kui ühe edasi. Frantsev võib olla vanakooli karm treener, aga aeg on uus generatsioon põllule lasta. Flora vastu on tänavu väga raske ja ei usu, et Frantsevist oleks olnud siin ka mingit suurt päästjat. Vassiljevi eestvedamisel Levadiat on palju huvitavam jälgida, sest tema käekiri pole veel välja kujunenud. Henn teeb Floras väga head tööd ja tore on näha, kui noored saavad võimaluse tulla ja teha. Levadiale selle otsuse eest 5+.

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                    Vassiljevile tuligi võimalus anda, ta on minu meelest oma töö ja panusega seda tõestanud ja nüüd on selleks ka parim moment.
                    Täiesti nõus, mulle tundub Vassiljev olevat sümpaatne treener. Las proovib, äkki tuleb välja

Kommentaar

Safronovi laenuleping lõpetati.
                      Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                        Safronovi laenuleping lõpetati.
                        Siin tuleb siiski ikka vaadata Reimile otsa, kas ta oli suutnud mõndadest meestest välja imeda selle, mis eelduslikult oleks pidanud tagama edu. Ma ei nõustu mitte ühestki otsast selle kriitikaga, mis on jäänud viimasel silma, et välismaalsed on pelgalt süüdi Levadia ebaedus. Tundub täielik müstika ja ebareaaalne, et U20 maailmameister ei saa ennast käima eesti liigas, no ei tundu reaalne. Seal peab olema mingid muud agad - või noh, kuidas see Erki Nool ütles - " Eestisse sünnib mitu messit, aga meie treenerid teevad neist TVMK mängijad" Kuidagi kaudselt läheb sinna patta see Safronovi lugu küll. Iseenesest on tore, et noor Marko Lipp peab hakkama reaalselt vastutust võtma, aga mu meelest veidi liiga kiire laenulepingu lõpetamine.

Edit- ei näinud soccerneti lugu ja detaile, aga point jääb samaks .

Kommentaar

Ukrainlased soovisid meest tagasi, Levadia lubas: https://fcilevadia.ee/2020/07/23/fci...-laenulepingu/

Kommentaar

Kahju tõdeda, aga tegemist siis ühe meie nn. superklubi hääbumisega. Kui pole kulda, pole ka härrastel enam huvi.
                            Lihtne. Klubi viimasel hooajal pandi noor treener pukki lihtsalt kulude kokkuhoiuks. Ilus oli kunagi, nüüdseks jäänud vaid intriigid.

Kommentaar

See ka päris kummaline väide, et Franchevi mittepalkamine näitab huvipuudumist. Minu meelest intelligentne otsus Vassiljeviga jätkata.
                              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                                See ka päris kummaline väide, et Franchevi mittepalkamine näitab huvipuudumist. Minu meelest intelligentne otsus Vassiljeviga jätkata.
                                +1

Ehk Härra Levadani jõudis ka lõpuks kohale ehe näide teisest pealinna klubist, kus on selgelt näha, et uuekooli treener võib olla palju õigem suund kui ühe hooaja päästeopratsioonidest nõukaaegsed dinosaurused.

Kommentaar

Working...
                                X