Algselt postitas ElNino9
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustEga Jürgens jumala eest Eestisse ei tule mängima. Ohtlik näide Flora pingipoisist Liivakust on ju võtta.
Liivakul oli Itaalia tippmeeskonna noorteakadeemia ja Flora pingi vahel ikka palju samme, et veel vast ei tasu Jürgensit maha kanda.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustEga Jürgens jumala eest Eestisse ei tule mängima. Ohtlik näide Flora pingipoisist Liivakust on ju võtta.Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustEga Jürgens jumala eest Eestisse ei tule mängima. Ohtlik näide Flora pingipoisist Liivakust on ju võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jormma Vaata postitustPalju see liivak seal välismaal kõmmutas ? värskenda mu mälu palun
Kommentaar
-
Võrdlused Liivakuga on ikka täiesti kohatud. Täiesti objektiivsed ja mõistlikused põhjused, miks kutt hetkel Levadiaga teeb. Kui isegi liituks, siis ilmselt amatöörmängijana hooaja lõpuni. Võimalusega lahkuda, kui turgudel, mida sihitakse, olukord stabiliseerub. Pool aastat meestevutti Eesti kõrgliigas ka kohe kindlasti mööda külgi maha ei jookseks.
palju muret tekitavam on asjaolu, et Levadia jätkab Vassiljeviga, mitte et mul Vassiljevi vastu midagi oleks, vaid see näib selge märk, et Levada on väsinud raha pumpamisest olukorras, kus positiivseid emotsioone kohe üldse vastu ei anta. Meistritiitlit ilmselt taaskord ei tule, aga palju olulisi mänge on veel ees, et see säästuvariant näib kõnekas, et kas ja kui kaua veel?
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustVassiljevile tuligi võimalus anda, ta on minu meelest oma töö ja panusega seda tõestanud ja nüüd on selleks ka parim moment.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustVassiljevile tuligi võimalus anda, ta on minu meelest oma töö ja panusega seda tõestanud ja nüüd on selleks ka parim moment.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSafronovi laenuleping lõpetati.
Edit- ei näinud soccerneti lugu ja detaile, aga point jääb samaks .
Kommentaar
-
Ukrainlased soovisid meest tagasi, Levadia lubas: https://fcilevadia.ee/2020/07/23/fci...-laenulepingu/
Kommentaar
-
See ka päris kummaline väide, et Franchevi mittepalkamine näitab huvipuudumist. Minu meelest intelligentne otsus Vassiljeviga jätkata.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSee ka päris kummaline väide, et Franchevi mittepalkamine näitab huvipuudumist. Minu meelest intelligentne otsus Vassiljeviga jätkata.
Ehk Härra Levadani jõudis ka lõpuks kohale ehe näide teisest pealinna klubist, kus on selgelt näha, et uuekooli treener võib olla palju õigem suund kui ühe hooaja päästeopratsioonidest nõukaaegsed dinosaurused.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar