Nagu ka podcastis öeldi, siis Levadia on väga kõva satsi kokku ajanud ja on võtta kaks võrdset alg 11, kui mitte rohkem. Eks näis, kas mängima ka pannakse, aga kui jah, siis võib väga huvitav hooaeg tulla ja kui koht saadakse, siis ka Euroopas korralikke esitusi oodata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustLas Bogdan ja Kink teevad enda punased hallis ära ja loodame, et hooajal nii ei juhtu
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustLevadia laager jääb ära. Tulid koroonakeisid võistkonna sees.
Kommentaar
-
Vladimir Vassiljev ja Brent Lepistu selgitavad, mida tähendab treenerite ja sportlaste jaoks olukord, kus mängukalender on pidevas muutumises ja ainuke kindel asi on, et midagi kindlat pole. "Eks me peame kogu aeg improviseerima. Ning see võistkond, kes kõige edukamalt improviseerib, saavutabki lõpuks ka kõige paremad tulemused," sõnab Vassiljev.
Kommentaar
-
Ma ei ole absoluutselt välismängijate vastu ega midagi, aga ma eelmise hooaja lõpus/talvepausil lootsin, et Levadia paneb selleks hooajaks kokku noortele Eesti mängijatele toetuva pundi. Roosnupp, Peetson, Õigus, Lipp, Vaštšuk, Komlov jne. Ja siis tuuakse lisaks Zaka, Antonov, nipetnäpet veel, et kompott tummiseks saada. Paganama lahe sats oleks olnud. Aga nüüd mindi ikkagi seda teed, et toodi vaguniga võõrmängijaid sisse ja Roosnupp, Õigus jne istuvad pingil ja sügavad kotte. Natuke lühinägelik mu arust.
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustMa ei ole absoluutselt välismängijate vastu ega midagi, aga ma eelmise hooaja lõpus/talvepausil lootsin, et Levadia paneb selleks hooajaks kokku noortele Eesti mängijatele toetuva pundi. Roosnupp, Peetson, Õigus, Lipp, Vaštšuk, Komlov jne. Ja siis tuuakse lisaks Zaka, Antonov, nipetnäpet veel, et kompott tummiseks saada. Paganama lahe sats oleks olnud. Aga nüüd mindi ikkagi seda teed, et toodi vaguniga võõrmängijaid sisse ja Roosnupp, Õigus jne istuvad pingil ja sügavad kotte. Natuke lühinägelik mu arust.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustNende nimetatud kohalike mängijatega ju tiitlit ei võida.
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustMa ei ole absoluutselt välismängijate vastu ega midagi, aga ma eelmise hooaja lõpus/talvepausil lootsin, et Levadia paneb selleks hooajaks kokku noortele Eesti mängijatele toetuva pundi. Roosnupp, Peetson, Õigus, Lipp, Vaštšuk, Komlov jne. Ja siis tuuakse lisaks Zaka, Antonov, nipetnäpet veel, et kompott tummiseks saada. Paganama lahe sats oleks olnud. Aga nüüd mindi ikkagi seda teed, et toodi vaguniga võõrmängijaid sisse ja Roosnupp, Õigus jne istuvad pingil ja sügavad kotte. Natuke lühinägelik mu arust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustVäga tore, et sa ei ole aga ikkagi kumab tekstist välja see klassikaline hala, et küll need pagulased võtavad jälle eestlastest töö ära umbes ja meie poisid kannatavad. Iga eduka klubi saladus on tihe konkurents treeningul, mis tagab ka sulle eeldusliku kvaliteetse üldpildi tiimist ja levadial on see aasta on need asjad väga paigas. Kui ikka Zaka väljavahetamisega sa saad tuua Zhurakhovskyi tasemega venna, siis ei saa need asjad üldse mitte pahad olla. Lipp alles paraneb vigastusest, Bogdan mängis täna täitsa okei mängu. Roosnupp, Peetson, Õigus on rotatsiooni mõttes väga - väga kasulikud mängijaid ja võiksid ka alustada ka põhis täiesti vabalt ja ilmselt järgmine mäng ongi juba teine alg 11. Kui kellegil hetkel PL on päris head rotatsiooni pakkuda, siis selleks on Levadia hetkel. Ja kokkuvõttes on vaja sel tiimil jõuda ka eestist väljaspoole.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar