Tõsi, pantrihüpe oli jah, mis läks raamidest mööda ja üks õrnem pealöök meenub, aga üldiselt ilma selle kalata väravale ohtu polnud. Parema realiseerimise korral oleks ise 4 kindlalt ära taguma pidanud. Üldjuhul kehtib sama, mis Paide kohta, nii kaua kui sita mänguga võite tuleb, nii kaua ei koti kedagi, aga kui peaks neid lekkeid jääma tulema, siis läheb raskeks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustValus on Lepistu intervjuusid peale mängu kuulata .Kas tal ongi selline munapiiksu hääl või on hääl mängu ajal ära karjutud ? Kuskil podcastis küll sellist ininat ei suudaks kuulata
Kommentaar
-
Nasfali rõõmuks vaatasin ka seda karikamängu ja nägin seal ka oma EJL prillidega, et kastis mängis Viljandi mängija käega. Minu prillid seal pennut ei näinud. Nüüd asjast kah.
Reitel küll muutis formatsiooni, kuid skeemid ei mängi. Lihtsalt see kui labaselt meeskondlikku kaitsemängu mängiti oli lihtsalt halb näha. Esimesel poolajal oli juba päris mitu analoogset olukorda nagu Liivak ja vastsuk mängu lõpus organiseerisid. Kes mul kirjeldusest aru ei saanud siis, keskväljal puudus igasugune kompaktsus ja Leva mängijad jalutasid seal nagu tähiste vastu mängiks.
Levadia puhul oli päris naljakas Vassiljevi ütlemine,et meil on iga käigu kohta plaan. Teoreetikuid on ennegi eesti jalgpallis nähtud ja neist keegi pole veel tegudega silma paistnud.
Aga tore oli see,et Levadia reageeris peale mängu nagu oleks Euroopa liiga finaali võitnud. Vägev!
Kommentaar
-
Algselt postitas EldurKull Vaata postitustNasfali rõõmuks vaatasin ka seda karikamängu ja nägin seal ka oma EJL prillidega, et kastis mängis Viljandi mängija käega. Minu prillid seal pennut ei näinud.!
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustKas nüüd hakkavad pead veerema?
Kommentaar
-
Ma pole nii halba Levadiat kunagi näinud. Isegi 0-4 Paidele oli mängupilt kõvasti parem. Mitte midagi ei osata. Ei poe selle taha, et 2 parimat mängijat lahkusid vigastuse tõttu mängu alguses.
Mis asja see Tolordava teeb? Täielik joke on see mees. Agyiri? Mees pidi olema ju üks tehnlisemaid ja teravamaid mängijaid liigas. Mulle jäi silma, et palli äärel saades, esimene mõte on kohe pall tagasi oma poolele sööta, mitte ise midagi ette võtta. Wtf?!?!
Kommentaar
-
Nagu eriti kurb on see, et ma tahaks Levadiat kaitsta ja Florat rünnata, aga no kui nii sitalt mängitakse, siis pean isegi mina käed üles tõstma ja ütlema, et Flora väärib 100% antud võitu.
Lepistu kolmese kaitseliiniga madalal ja Antonov äärekaitses jne lõpetage ära see asi on eos juba täielik farss...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar