320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Vastus teemale \'FC Levadia Tallinn\'
Lemsalu on varem mänginud järgmistes klubides: KEK Pärnu, Kalakombinaat/MEK Pärnu, Sport Tallinn, FC Flora Tallinn, FSV Mainz 05 (GER), Strømsgodset IF Drammen (NOR), JK Tulevik Viljandi, IK Start Kristiansand (NOR) ja Bryne FK (NOR).
Olen ka kuulnud ,et ta Mainzis mängis, kuid kui kaua ta seal oli? ja kas üldse mängida sai seal? ikkagi esimene eestlane, kes on kuulunud nüüdsesse bundesliga satsi, sest kui Marek seal mängis, siis ei olnud tegu veel bundesliga satsiga või ma exin?//
Kommentaar
-
Kindlasti on seal ka muud infi aga see on kõik mida teada sain ise.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas SunSeeker
Olen ka kuulnud ,et ta Mainzis mängis, kuid kui kaua ta seal oli? ja kas üldse mängida sai seal? ikkagi esimene eestlane, kes on kuulunud nüüdsesse bundesliga satsi, sest kui Marek seal mängis, siis ei olnud tegu veel bundesliga satsiga või ma exin?
kui \'98 vigastastada sai, asendaski teda koondisemängudes keskkaitses Reim
ja klubiga olid kuskil 2.Bundesliga eespool otsasGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Huvitav, kas Levadia siis maksis ka midagi Lemsalu eest, kui Bryne teda mujale üritas müüa. Lepingut ikka 2 aastat järel veel. Ja tavaliselt lisatakse alati pressiteate lõppu, et saadi tasuta, kui saadi. Näiteks Marmori tuleku puhul mainiti seda, seekord aga ei mainitud.
Mõnes mõttes kahju, et endised koondislased Levadiast kiiresti vutist loobuma kipuvad. Oleks ju tore, kui Levadias mängiksid koos sellised endised koondislased, nagu Hohlov, Lemsalu, Pari, Arbeiter, Zelinski ning ka Kaalma oli võimalik Levadiasse siirduja mingil hetkel. Järgmine äkki Terehhov?
Kommentaar
-
Algselt postitas luutik
Huvitav, kas Levadia siis maksis ka midagi Lemsalu eest, kui Bryne teda mujale üritas müüa. Lepingut ikka 2 aastat järel veel. Ja tavaliselt lisatakse alati pressiteate lõppu, et saadi tasuta, kui saadi. Näiteks Marmori tuleku puhul mainiti seda, seekord aga ei mainitud.
Mõnes mõttes kahju, et endised koondislased Levadiast kiiresti vutist loobuma kipuvad. Oleks ju tore, kui Levadias mängiksid koos sellised endised koondislased, nagu Hohlov, Lemsalu, Pari, Arbeiter, Zelinski ning ka Kaalma oli võimalik Levadiasse siirduja mingil hetkel. Järgmine äkki Terehhov?
Aga uudis on ka see et Smirre võib Levadiasse sattuda Maru hea satsi peaks küll siis järgmiseks hooajaks kokku saama.Tahaks just et ka eurokarikas pisut kaugemale välja jõutaks
Kommentaar
-
Algselt postitas popp00
Algselt postitas ROOTSI KUNN
ETV ja TV-3 uudistes täna kõvad klipid Lemsalu saabumisest. Olid teised kõik täna Männiku staadionil trenni filmimas ja mehi intervjueerimas.
Raudsed mehed, sellise ilmaga trennivad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar