Algselt postitas dnb
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme United
Collapse
X
-
Esimest korda Nõmme mängul ja pileti hind (10 eurot) oli ikka väga üllatav. Meistriliiga punase laterna mängu eest 10 eurot maksta olukorras, kus Levadia-Flora pileteid oli hommikul Reval Cafe'st võimalik tasuta võtta, ei tundu nagu kõige mõistlikum. Järgmisel nädalal toimuvale FC Flora viimasele kodumängule on võimalik osta 5 euroga pilet, Paide kodumängud maksavad 7 eurot. Hinnastamise osas võiks natuke rohkem mõelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fed Vaata postitustEsimest korda Nõmme mängul ja pileti hind (10 eurot) oli ikka väga üllatav. Meistriliiga punase laterna mängu eest 10 eurot maksta olukorras, kus Levadia-Flora pileteid oli hommikul Reval Cafe'st võimalik tasuta võtta, ei tundu nagu kõige mõistlikum. Järgmisel nädalal toimuvale FC Flora viimasele kodumängule on võimalik osta 5 euroga pilet, Paide kodumängud maksavad 7 eurot. Hinnastamise osas võiks natuke rohkem mõelda.
Sorry et ma kogu aeg rant'n aga no päriselt öelge, mis on näiteks viimase 10 aastaga paremaks läinud?
Edit: ma ise oleks isegi nõus maksma selle kümnega "punase laterna" eest, sest kuidagi loogiline on, et kogu selline asi ei peaks olema suht tasuta. Lõpuks, midagi seal platsil ju üritatakse 90 minutit mulle pakkuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitust
Kas tõesti on meie Meistriliiga tase selline, et tasuta peaks saama käia või ainult viiekaga? See on taas märk sellest kus me omadega oleme. Kuidas peaks üldse tekkima mingit rahavoogu klubidele, aga piletitulu on niikuinii vist nali siinmail. Masse ei too Eestis statale ka 1 euro ehk mitte jalkafanatile pole see statale kohapeale tulek kuidagi lähemale toodud. Midagi on fundamentaalselt katki ja ei osata õppida riikidelt kus on samasugune sitt ilm nagu meil, aga kohapeal käik on palju parem. Miks see nii on? Faking analüüsige ja tehke järeldused ja hakake midagi ette võtma. Vabariigist saabumisest saati on see asi liikunud nagu tigu kurvis. Jah, lisarahastust on vaja ning jah vahepeal peabki kuskil anumas käima et rohkem sponsoreid (sh riigi kabinetid) taha saada. Tuleks rohkem mõelda multifunktsionaalsest lähenemisest väljakute puhul. Mulle on ammu tundunud et mitte kõige terasemad äri/finantsinimesed ei ole klubide ees ega sees, EJL'ist rääkimata.
Sorry et ma kogu aeg rant'n aga no päriselt öelge, mis on näiteks viimase 10 aastaga paremaks läinud?
Edit: ma ise oleks isegi nõus maksma selle kümnega "punase laterna" eest, sest kuidagi loogiline on, et kogu selline asi ei peaks olema suht tasuta. Lõpuks, midagi seal platsil ju üritatakse 90 minutit mulle pakkuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitust
Ma olen endiselt arvamusel, et jah peaks tasuta laskma publiku peale. Siis tekkitad inimestele harjumuse käia ja hakkad vaikselt piletihinda üles kruvima. iseasi, kas klubid suudavad seda teha. 5000 eurot mängu pealt teenida, on Eesti klubidele ilmselt suur suur raha.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKui inimene on harjunud midagi tasuta saama, siis on ikka maru keeruline talle selgeks teha, et ühel hetkel peaks asja eest tegelikult maksma ka.
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKui inimene on harjunud midagi tasuta saama, siis on ikka maru keeruline talle selgeks teha, et ühel hetkel peaks asja eest tegelikult maksma ka.
Number1 turundusnipp on toodet esmalt tasuta pakkuda. Okei lihtsalt reklaam kõlbab ka
Või arvad, et klubi põhiline soov publikule on nende raha kätte saada?
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitust
Esmane eesmärk ei ole publikult raha teenida, vaid kogukonda/huvilisi kasvatada. Tasuta piletist võib kasvada fänn, kes hakkab klubisse muul viisil panustama/ostab merchi/toob lapse trenni jne. Hiljem harjumuse/huvi või sõltuvuse eest raha küsima hakata kordades lihtsam kui seda tekitada.
Number1 turundusnipp on toodet esmalt tasuta pakkuda. Okei lihtsalt reklaam kõlbab ka
Või arvad, et klubi põhiline soov publikule on nende raha kätte saada?
Kommentaar
-
Kuna vastati minu esialgsele postitusele, siis kommenteerin ka ise. Olen nõus, et Eesti meistriliiga mängule ei peaks tasuta saama (v.a. mõningad lastele suunatud kampaaniad vms). Käin aastas staadionil vaatamas ca 10-15 meistriliiga mängu, lisaks klubide euromängud ja koondise mängud. Maksan nende kõigi eest hea meelega, sest tean, kui olulised omatulud Eesti jalgpallis on. Reaktsioon oli põhjustatud sellest, et Nõmme United'i piletihind ei vastanud minu hinnangul toote kvalitatiivsele sisule ning lisaks oli näha, et arvesse ei onud võetud ka samaaegseid alternatiivseid mänge. 10 eurot oli nii eelmsiel aastal kui oleks ka sel aastal liiga kõrge hind relegeeritud klubi mängule. Näiteks Paide küsib sel hooajal kodumängu eest 8 eurot (hooajakaart võimalik hetkel osta Piletilevist 61.6 euro eest), Flora täispileti hind 29.03.2025 mängule 5 eurot (hooajakaart võimalik hetkel osta 65 euro eest).
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar