Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme United

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas $$$ Vaata postitust

Ma olen endiselt arvamusel, et jah peaks tasuta laskma publiku peale. Siis tekkitad inimestele harjumuse käia ja hakkad vaikselt piletihinda üles kruvima. iseasi, kas klubid suudavad seda teha. 5000 eurot mängu pealt teenida, on Eesti klubidele ilmselt suur suur raha.
    Tasuta võiksid olla ainult lapsed heal juhul. Nende peale vaja ehitada tuleviku vaataja.

Kommentaar

Lastele võiks piletihind just olla kahekordne, siis poleks neid mängudel kisamas üldse. Lõpeks vingumine ja naeruvääristamine, et Laagril ja Kelevil on liiga palju lapsi häält tegemas.
      sigpicJALGPALL on üle kõige!

Kommentaar

Minu arvates on 2 põhilist asja, mis võiks publiku staadionile tuua (või ekraani ette)
        1. Tugev klubide vastasseis (tase ei mängi rolli)
        2. Kindlate mängijate (või isegi treeneri) vaatama minemine, kellest on eelnevalt tehtud vaatamisväärsus (siin on meedial ja sotsiaalmeedial põhiline roll). Kõik värvikad isiksused tulevad kasuks.

See on eeldus, järjepidevuseks on vajalik hea "matchday experience".
        Kui näiteks pilet tasuta aga õlle kallis ja toit kehv, siis on kah sitt lugu. Aga tasuta pilet suvalisele inimesele tänavalt, kes muidu kindlasti staadionile ei tuleks. Täiesti põhjendamatu kriitika sellisele lähenemisele. Umbes, et tasuta staadionile saanu ei peaks pealtvaatajana kirja minema

Muidugi on erinevaid aspekte veel. Klubide või nende noormängijate/perede/sõprade toomine on suht kohustuslik

Kommentaar

Aluspõhjus nr 1 on see, et inimestel ei ole NENDE ENDA KLUBI. Keskmisel Tallinna jalkafännil on suht suva kas tiitli võidab Flora, Levadia või Kalju, keskmisel Tartu jalkafännil on suhtkoht ükskõik kas Tammeka võitis nädalavahetusel või ei jne jne. Ja kui palju on nt Milanos jalkafänne kes ei fänna Interit või Milani? Piiisike käputäis ainult vb.

Ja no see on niivõrd lai mure, et sellele kiireid lahendusi pole. Sry, läksin teemast kõrvale

Kommentaar

Jah, kui oleksin klubi eelistuse otsinguil vutihuviline Tallinnast, oleksin segaduses. Flora ja Levadia identiteedid on segased, jääks Kalev ehk kui nad rõhutaksid rohkem oma pikka ajalugu ja oleksin poisiohtu. Omal ajal oli lihtne Flora identiteedilt eestimeelne/keelne eestlaste klubi, kel oma pühamu A.LeCoq Arena. Levadia venekeelne venelaste klubi Lasnamäe veerul. Flora fännid kõik ka rahvuslastest koondise fännid, nüüd on asjad sassis.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
              Flora ja Levadia identiteedid on segased, jääks Kalev ehk kui nad rõhutaksid rohkem oma pikka ajalugu.
              JK Tallinna Kalevi ajalugu on palju-palju-palju pikem.

Kommentaar

Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
                JK Tallinna Kalevi ajalugu on palju-palju-palju pikem.
                Nii on, näiteks Eesti meistrivõistluste publikurekord kunagise ajakirjanduse andmetel on:
                5000 pv. - praeguse Viru keskuse kohal paiknenud Kalevi väljal SS Kalev Talllinn -VS Sport Tallinn 1:0. Värava lõi Ernst Joll

Päewaleht, nr. 240, 10 september 1923
                Kalew wõitis Sporti 1:0.
                Mõlemalt meeskonnalt oodati paremat mängu. 5000-ndelinc pealtwaatajate rekordarw.

Eia kohtasid jalgpalli meistrivõistluste tsüklit Kalewi ja Sporti meeskonnad. Pealtwaatajate võistlusele kogumine algas juba 2 tundi enne võistlust, kuna
                kella ½ 3-ks, s. o. pool tundi enne algust pääsetähtede müüki kohtade puudusel osaliselt lõpetati.

Kommentaar

5000 pv. - praeguse Viru keskuse kohal paiknenud Kalevi väljal SS Kalev Talllinn -VS Sport Tallinn 1:0.
                  Ega sa tead, kus kohas nad mängisid 1923 aastal?

Kommentaar

Ega sa tead, kus kohas nad mängisid 1923 aastal?⁸
                    Wikipeedias Kalevi aed, ilusasti asukoht kaardil näidatud.

Kommentaar

Wikipeedias Kalevi aed, ilusasti asukoht kaardil näidatud.
                      Vaatasin kaarti ja foto. Kalevi aed asus praeguse Tallinna Kaubamaja ja Raine Karbi endise Tallinna Postimaja kohal.

Ma ei suuda ette kujutada, et 1923. aastal oleks see koht mahutanud 5000 (!) pealtvaatajat. Võib-olla on see suur liialdus ajakirjaniku poolt, kes sellest mängust kirjutas. Muuseas pidi ostma piletit. Pileti hinnad sellele mängule : 10-50 Eesti markа. 10 makrа sõduritele.
                      Ma ei tea, mida tähendas "10 marka" ja "50 marka" 1923. aasta seisuga. Võimalik, et see oli märkimisväärne summa, aga võib-olla oli see vaid paari tiku karbi hind.

Kahjuks, mul on ainult Kalevi aeda foto 1930ndatelt. Ei leidnud Kalevi mänguväljaku foto 1920ndatelt.
                      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fa/Kalevi_Aed_1930ndatel.png

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                        Aluspõhjus nr 1 on see, et inimestel ei ole NENDE ENDA KLUBI. Keskmisel Tallinna jalkafännil on suht suva kas tiitli võidab Flora, Levadia või Kalju, keskmisel Tartu jalkafännil on suhtkoht ükskõik kas Tammeka võitis nädalavahetusel või ei jne jne. Ja kui palju on nt Milanos jalkafänne kes ei fänna Interit või Milani? Piiisike käputäis ainult vb.

Ja no see on niivõrd lai mure, et sellele kiireid lahendusi pole. Sry, läksin teemast kõrvale
                        Tabasid naelapea pihta, täpselt nii ongi!

Kommentaar

Vaatasin kaarti ja foto. Kalevi aed asus praeguse Tallinna Kaubamaja ja Raine Karbi endise Tallinna Postimaja kohal.

Ma ei suuda ette kujutada, et 1923. aastal oleks see koht mahutanud 5000 (!) pealtvaatajat. Võib-olla on see suur liialdus ajakirjaniku poolt, kes sellest mängust kirjutas. Muuseas pidi ostma piletit. Pileti hinnad sellele mängule : 10-50 Eesti markа. 10 makrа sõduritele.
                          Ma ei tea, mida tähendas "10 marka" ja "50 marka" 1923. aasta seisuga. Võimalik, et see oli märkimisväärne summa, aga võib-olla oli see vaid paari tiku karbi hind.

Kahjuks, mul on ainult Kalevi aeda foto 1930ndatelt. Ei leidnud Kalevi mänguväljaku foto 1920ndatelt.
                          https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fa/Kalevi_Aed_1930ndatel.png
                          Kalevi väli asus siiski Estonia pst lõpus osaliselt Viru keskuse ja Kaubamaja kohal. Postimaja kohal Rotermanni kvartalis kindlasti mitte, Sinna poleks mahtunudki,
                          Omaaegne Gonsiori tänav jooksis läbi Viru keskuse Viru väljakuni välja.1922 võttis SS Kalev esialgu 10 aastaks rendile "Lootuse" seltsi käes olnud Jakob Gonsiori pärijate hooned ja maatüki tolleaegsel aadressil Gonsiori 4, kuhu rajatigi spordiplats.

Töölise keskmine kuupalk oli tol ajal umbes 5000-6000 marka kuus. Ametnikel ca 10 000+. Koolidirektor ntks 15 000 marka.

Huvitvam oleks hoopis, kumba klubi valida, kui oled Nõmme elanik,? Kas staadioni asukoha,, edukuse vm järgi.

Kommentaar

Huvitvam oleks hoopis, kumba klubi valida, kui oled Nõmme elanik,? Kas staadioni asukoha,, edukuse vm järgi.
                            Mina Nõmme kõige kaugema otsa elanikuna pole õigupoolest kumbagi valinud. Ainus, kelle mängu vaatamas olen käinud, asub teiselpool piiri, samas minu kodule lähedal. Harju Laagri.

the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Sageli valitakse esimene meeskond selle järgi, kus mängivad sõbrad või sugulased. Hoolimata elukohast.

Näiteks minu esimene meeskond, kellele hakkasin kaasa elama ja kelle mänge käisin vaatamas, oli Tallinna "Dvigatel". Selle meeskonna duublis mängis minu sugulane ning ma käisin tema mängudel, mis toimusid "Dvigateli" staadionil (Pae Gümnaasiumi kõrval).

Kommentaar

Working...
                              X