Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2021
Collapse
X
-
On juba mõne Kure eest ära kah löönud veAlgselt postitas Sambaz Vaata postitustPukk vilistab hetkel Kure mängu. Jõudsin selle ilusa hetke ikka ära oodata. Püha perse ikka
b-day
Kommentaar
-
Minu meelest pole küsimus üldse selles.Algselt postitas MNa Vaata postitustPukk tegi teie kurvastuseks hea partii.
Kommentaar
-
No mida sa jaurad, ta mängis ainult 314 mängu nende eest, see pole mingi näitaja. Proffessionaalne kohtunik peab suutma erapooletu olla.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustPukk vilistab hetkel Kure mängu. Jõudsin selle ilusa hetke ikka ära oodata. Püha perse ikka
Kommentaar
-
Ei ole...päriselt ka - ehk sisutu, mitteintrigeeriv, südamest tulev, aus ja avatud vastus, mis arutelu, komme, intriige kellegilt ei otsi/oota!Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas ma olen ainus, kes pigem sellist jalgpalli näha ei tahaks?
Kommentaar
-
Kindlasti on põhjuseid mitu, aga minu jaoks piisav see, et seal hallis lagi ikkagi väga madalal ja palli sinna sattudes peab mängu kinni vilistama ja vabalöögiga jätkama. Jäägu see porr sõprusmängudesse.Algselt postitas metssiga Vaata postituston mingi põhjus ka miks hallis ei võiks toksida sellise ilmaga neid mänge?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar