kle sa 17 ei jaga kohe üldse kohtuniku töö spetsiifikat
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Kuressaare
Collapse
X
-
Algselt postitas jorss Vaata postitustkle sa 17 ei jaga kohe üldse kohtuniku töö spetsiifikatInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustPraamid seisavad juba eile õhtul kella kümnest. Kui hästi läheb, saavad alles ühest sõitma hakata. Kurat! Silda tahame!
Kommentaar
-
Ilmastikuolude tõttu kella 15ks edasi lükatud Esiliiga kohtumine FC Kuressaare ja FC Flora II vahel algab veelgi hiljem.
Algselt parvlaevaga St Ola Virtsust Kuivastusse suunduval FC Flora II meeskonnal, mängu kohtunikel ning osadel FC Kuressaare mängijatel tuli vahetada sõiduvahendit - kuna St Olal ei õnnestunud tunni aja jooksul tugeva tuule tõttu kai äärest eemalduda, koliti ümber parvlaevale Regula, mis väljus kell 13:35 Virtsu sadamast.
Kuivastust Kuressaarde aitab meeskondadel liikuda Muhu valla 19-kohaline autobuss, kohtunikel õnnestus saada laeval kaubale juhusliku autoga ning 4 FC Flora varumängijat jäid Kuivastusse ootama St Ola ja meeskonna bussi ülesõitu Virtsust - nimelt jäi St Ola pardale FC Flora duubelmeeskonda vedanud buss, FC Kuressaare pallurite ja kohtunike autod aga olid juba eelnevalt Virtsu sadama parklasse jäetud.
Kohtumise algusaja otsustab peakohtunik mängupaika jõudes.
Totaalne komöödia!
Liigajalgpall Eesti moodiolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitust
Totaalne komöödia!
Liigajalgpall Eesti moodiINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Põnev, et Sa niiviisi mõtled. Kusjuures väga mööda
Lihtsalt see situatsioon on hirmnaljaks minumeelest, kus kohtunikud pääsevad staadionile kellegi juhusliku autoga ja varumängiajd jäetakse maha jne. Iseenesest lõbus ja omalaadne ju, ilmselt ka asjas sees olevad inimesed leiavad selles seikluses palju nalja.
Miks peaksin ma süüdistama meie jalgpallijuhti või tegema mingit uurimust, ma küll ei mõista ja ausalt öeldes ei leiaks ma selleks ka aega.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar