Algselt postitas maamesilane
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Kuressaare
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustNo hooaja alguses tehti minu arust väga õige otsus,et noortega minnakse edasi. Santos siis. Läheb lihtsalt aega enne kui jõutakse ML-sse ja EL-s tulemused tulema hakkavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustNo hooaja alguses tehti minu arust väga õige otsus,et noortega minnakse edasi. Santos siis. Läheb lihtsalt aega enne kui jõutakse ML-sse ja EL-s tulemused tulema hakkavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas maniva16 Vaata postitustei saa öelda,et väga noored olid, keskmine vanus oli eile 24a 8 kuud, Kurel koos Taavi Azaroviga ainult aasta rohkem...I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustÄra Pukki unusta.
Kommentaar
-
Algselt postitas maniva16 Vaata postitustPuka ei käind ju seekord väljakul...seega ei läind arvesse
Kommentaar
-
Nägin ka ise poole silmaga mängu. Ütleme nii, et mäng oli võrdne ja lahtine, Kurekate esimene väravas tuleb Tartu Vaimu tänada, Suursaar sai peale nurgalööki ilusa tsenderduse, millele otse peale uhas, pall võttis imeliku pörke ja lõpetas lati all. Santosel oli võimalusi palju, aga jäi realiseerimata. Muidugi, need noored, kes väljakul on - on maksimum 155cm pikad ka, et meestemängus minu arvates jäävad lahjaks, seda näitavad ka tulemused.
Ma ka ei nõustu Prasi öeldut, et noored mängivad. Kogemusi on meeskonnas ju küllaga, alustades isegi välismaal käinud Roopsist ning lõpetades Kallandiga...Küsimus on, et kui peaks juhtuma, et see aasta kukutakse jälle aste madalamale, kas siis jätkub klubil ja juhtkonnal jaksu, et edasi paugutada? Mõistagi neil on kõva noortekool taga. Kunagi peavad ka sealt poikad peale tulema.
Kunagi võiks ju juhtuda, et Meistriliigas on vähemalt (minimaalselt) 2 Tartu klubi, oh seda rõõmu siis! Loodame, et Welcol jätkub ka ambitsiooni ja saadakse ka noortekool taha. Hetkel tundub, et liigutakse esiliiga suunas, probleem on aga, et pole noorteklubi. Kas tehakse väikene kõrvalevaade nagu Emmastele? Elame-näeme. Tammeka - Welco vastasseisud meistriliigas oleksid kõvad küll
Kommentaar
-
Algselt postitas Zigmaister Vaata postitustKunagi võiks ju juhtuda, et Meistriliigas on vähemalt (minimaalselt) 2 Tartu klubi, oh seda rõõmu siis! Loodame, et Welcol jätkub ka ambitsiooni ja saadakse ka noortekool taha. Hetkel tundub, et liigutakse esiliiga suunas, probleem on aga, et pole noorteklubi. Kas tehakse väikene kõrvalevaade nagu Emmastele? Elame-näeme. Tammeka - Welco vastasseisud meistriliigas oleksid kõvad küll
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKure loputas ka Vändrat,Nõmme teine oli aga suisa Galpääni kohale vedanud,et Santost võita!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar