Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ragnar Klavan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Ragnar Klavan\'

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas erts
    kas sa oled taun vähe?
    poiss mõtleb seda et kui Klavan Norra liigas näiteks Rosenborgi vastu mängib siis jääks ta ju lihtsamini neile silma kui Floraga Narvas Transi vastu mängides
    seda enam et mingil tasandil huvi on juba enne olemas!

on\'s seda nii raske mõista?
    Te lapsed mõtlete ikka mingis minujaoks raskelt tajutavas dimensioonis ... kui Rosenborgil oleks huvi, siis Rosenborg oleks ostnud, eksole. Ja üleüldse, mille poolest see Rosenborg oleks oluliselt parem Valerengast? Meistrite liiga mõned alagrupimängud? Müstika ...

ja mis see taun veel on?
    no lõpetuseks ütlen veelkord et seal on hüppelaud suurema potentsiaaliga ja see lihtne point asjal oligi olgu siis VIF või Rosenborg...

Kommentaar

Kui Klavan tõesti Norras hästi mängib siis kasutab Valerenga ära oma eelis ostuõiguse ja pole sel Rosenborgil midagi enam öelda milleks asjatult tobedusi mõelda?
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

sellisel juhul pole muud öelda kui et VIF tegi ülihea diili
        sai väga hea mehe väga heade tingimustega...

Kommentaar

Vaatasin just kommentaaridest seda statistikat norra liiga vaadatavuse kohta ja huvitava faktina võib tuua selle, et kõige väiksema külastatavusega klubi kõige vähem huvitaval mängul oli ka vaatajaid üle 1000 inimese. saaks meil mõni klubi oma keskmisegi sinna kanti oleks see saavutus omaette.

Kommentaar

Ajax, PSV, ManU, Valerenga.

Nuff said. Läbi aegade suurim testija (arvatavasti isegi rohkem, kui nood nigeerlased, keda e-maili teel pakutakse) joudis otsaga ikka sobivasse kohta. Portugali mang naitas tema koha selgelt katte ara. Kuigi pikemalt tuleb ka veel sellest, siis Portugali jalgpallilehed andsid tema mangule vastavad hinnangud - 2 ja 1 (see viimane kyll 5 voi 6 palli skaalas, esimene 10). Palju onne, Ronaldo takistamisel oli ta ikka ponks poiss.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Tundub et Raku on ikka kehvaks l2ind Ronaldo tegi ikka ilusti oma konksudega 2ra
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz

Tundub et Raku on ikka kehvaks l2ind Ronaldo tegi ikka ilusti oma konksudega 2ra
                Pigem ta veel ei ole valmis ega suuda sellisel tasemel mängida.
                Rooba mängis palju agressiivsemalt Ronaldo vastu.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Ajax, PSV, ManU, Valerenga.

Nuff said. Läbi aegade suurim testija .
                  Ei tea , Lemasalu ka omal ajal käis ikka oma 10s meeskonnas proovimas ja siis lõpuks leidis ise endale meeskonna kui P. oli juba käega löönud.

Kommentaar

Igatahes Klavani nö debüüt, kus ta mängu ei saanud ja pingil istus (kui mul midagi kahe silmavahele jäi) lõppes Valerenga supervõiduga Rosenborgi üle 4:1. Ja seda veel ka võõrsil. Nüüd neil siis 5 või 6 punkti Rosenborgiga vahet.
                    sigpic

Kommentaar

jah, Klavan mängu ei saand kahjuks

Kommentaar

Algselt postitas erts

Algus on olnud jah suhteliselt võimas tähelend. Juba mineviku kiuste ning vaadates Valerengast läbikäinud eestlaste edasist minekut, siis midagi positiivset ma ka edasipidi ei näe..

Kommentaar

Seda tuleb küll tunnistada, et eestist tulnud mängijate jaoks on Valerenga alati olnud kiireks allakäigu redeliks. Loodetavasti suudab Klavan tõestada, et ta väärib ka kohta platsil. Aru ma ei saa, miks see Valerenga üldse meilt mehi ostab-laenab kui ta neid ei kasuta.

Kommentaar

Algselt postitas treze

Algselt postitas erts

Algus on olnud jah suhteliselt võimas tähelend. Juba mineviku kiuste ning vaadates Valerengast läbikäinud eestlaste edasist minekut, siis midagi positiivset ma ka edasipidi ei näe..
                            Ma arvan,et edasine sõltub eelkõige temast endast.ega siis kõik Eesti vutimehed pole ühest puust.
                            Olen kindel,et Eesti jalgpallikoondis jõuab lähiajal suurturniirile,kuid Eestlasena võin EM tiitlist vaid unistada. -Enar Jääger

Kommentaar

Ootame, vaatame.

Kommentaar

Rakult täna debüüt Valerenga eest. Vahetas lõpu eel väja Steffen Iverseni.Valerenga juhtis siis küll juba 4:1

Kommentaar

Working...
                                X